Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Al na de verkiezingen worden we geconfronteerd met een enorme stijging van de elektriciteitsprijzen!

Gestart door Pieszyce, 7 september 2023, 23:03

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Al na de verkiezingen worden we geconfronteerd met een enorme stijging van de elektriciteitsprijzen!
Allemaal vanwege PiS


7 september 2023 

Bespaar op elektriciteit! Binnenkort zullen de prijzen met bijna 100% stijgen. Dit is het resultaat van PiS's onbekwame beheer van de energiesector en de verkoop door de regering van de CO2-emissierechten die Polen krijgt. Als gevolg daarvan zullen we bijna twee keer zoveel betalen voor elektriciteit als voorheen. Na de verkiezingen natuurlijk, als PiS die wint.

Kaczyński monopoliseert de economie en geeft deze in handen van onbekwame PiSowski-activisten. Als gevolg daarvan gaan de prijzen van elektriciteit, gas en brandstof sterk omhoog. Vooral de stijgingen van de elektriciteitsprijzen zijn pijnlijk, omdat ze onze bedrijven niet-concurrerend maken en mensen enorme bedragen betalen voor hun rekeningen.

Eigenaren van warmtepompen, die verleid worden door het subsidieprogramma van de overheid, worden ook getroffen. Hun rekeningen zullen enkele of zelfs tientallen keren stijgen.

In het licht van de stijgingen wordt de strijd van de regering tegen fotovoltaïsche panelen (de media schrijven over een nieuwe belasting op panelen) en windmolens ook begrijpelijk. Wet en Rechtvaardigheid wil niet dat mensen hun eigen energie kunnen produceren!

Bron:    wiesci24.pl        język po Polsku