Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Bureau voor de bescherming van Kaczyński en trawanten.

Gestart door Pieszyce, 3 februari 2023, 16:05

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Bureau voor de bescherming van Kaczyński en trawanten
Ernstige vergissing van de UOKiK, Chróstny wil influencers van PiS niet vervolgen


2 februari 2023 

Filip Zabielski maakt grof reclame voor PiS op TikTok. Maar de Bureau voor Mededinging en Consumentenbescherming, zo betrokken bij influencers, gaat er niets aan doen. Het geld dat Zabielski verdient gaat hem niet aan. Je kunt geen reclame maken voor producten, maar een politieke partij, vooral een die hem tot voorzitter van het Bureau voor Mededinging en Consumentenbescherming heeft verheven, is iets heel anders, zou Tomasz Chróstny kunnen denken.
 
De PiS-staat heeft twee gezichten. Het beschermt en verwent zijn eigen volk, het vermijdt zelfs straf, het is onderdrukkend voor politieke tegenstanders. Chróstny zou de tiktok-man met een krachtige penalty moeten raken, maar hij doet het niet omdat Zabielski reclame maakt voor zijn partij. De partij die hem heeft gedelegeerd naar de functie van president van het bureau, en toch zal de hond niet bijten in de hand die hem voedt - zeggen internetgebruikers hierover. De beoordeling is hard, hoewel ze gerechtvaardigd lijkt.

Opnieuw blijkt de PiS-staat een wetteloze staat te zijn, een Orwelliaans huis van varkens die meer rechten hebben dan de rest. Afschuwelijk!

En de zaak Zabielski moet ook worden onderzocht door het parket, hoe en wie hem financiert, uit welk fonds deze fondsen komen. Bij het observeren van het bericht kan men Morawiecki vermoeden. Op de een of andere manier gebeurt het ... met de arme adviseurs van de premier - leugenaars.

Wat zegt UOKiK? Dat de voorzitter van UOKiK de juistheid niet kan verifiëren van het markeren van mogelijke samenwerking van influencers met politieke partijen, religieuze verenigingen, algemeen nut beogende organisaties, etc., die geen commerciële boodschap bevatten. Het bureau zegt echter niet waarom het niet kan. Laten we proberen deze vraag te beantwoorden. Het kantoor kan dat niet, omdat controle over Zabielski de president automatisch uit zijn ambt zou verwijderen?

Chróstny, die zichzelf presenteert als verdediger van klanten, is slechts een uitvoerder van partijbevelen. Het zou de moeite waard zijn om te controleren of hij iemand vant Morawiecki heeft ontmoet en met hem heeft gesproken over tiktok-propaganda.

En voor meneer tiktoker hebben we een goed advies - leg dit geld weg, want ... het kan blijken dat u het terug moet geven. Alles tot op de cent.

Bron:  wiesci24.pl     język po Polsku