Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

PKP-eigendommen te koop

Gestart door Pieszyce, 28 maart 2024, 00:20

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


PKP-eigendommen te koop
Ze schrijven er al openlijk over


27 maart 2024

Het team dat zich voorbereidt op PKP heeft uitgebreide plannen om onroerend goed in Warschau te verkopen. Er zijn nog steeds veel van deze spoorwegen en ze zijn een smakelijk hapje voor ontwikkelaars en allerlei soorten investeerders. Het lijkt er dus op dat het binnenkort vol staat met nieuwbouw, want volgens lokaal nieuws is de verkoop al voorbereid.

De auteurs van deze plannen willen een deel van de PKP organiseren en vervolgens naar andere gebieden verhuizen, maar toch het aankoopplan uitvoeren. Dat zeggen tenminste experts in de stad, en je moet ze geloven, want kennis is waardevol en noodzakelijk, informatie is vandaag de dag de sleutel tot geluk.

PKP heeft echter geen geluk, want het wegwerken van deze eigendommen betekent dat een bepaald model van jaren geleden moet worden gekopieerd, toen een waardevol perceel uit het spoorwegregister verdween en er een indrukwekkend gebouw op werd gebouwd, een van de mooiste in de hoofdstad. De achtergronden achter de schermen van de creatie ervan zijn buitengewoon interessant en zullen velen interesseren.

Als iemand verkoopaankondigingen wil zoeken, vindt hij het Nieści o Nieruchomościach-portaal. Misschien in een andere taal?

Niet zo hebzuchtig, heren, niet zo hebzuchtig.

Bron:  wiesci24.pl     język po Polsku

Pieszyce


Nowak's systeemregels op de spoorwegen?
PKP onder de heerschappij van mensen uit zijn hand


29 maart 2024

PKP krijgt een nieuw bestuur. De mensen van Nowak zullen er zijn - we leren van kringen dicht bij de spoorlijn.

– Vandaag eindigt de verwoesting van PKP, die aan de gang is sinds december 2015. Gedurende deze tijd werd 4 miljard PLN van PKP Cargo verspild, waardoor de markt aan concurrentie werd blootgesteld, een geweldige kans om Oekraïens graan te vervoeren werd verspild, en de spoorweginvesteringen markt werd genationaliseerd om incompetente genomineerden van PiS en de partij van Ziobro daar te plaatsen, zijn de vertragingen bij PKP Intercity de grootste in de geschiedenis. Nu zullen we stap voor stap nagaan waarom dit gebeurde: in welke verhoudingen is er sprake van eenvoudige incompetentie en in welke verhoudingen is het gewoonlijk diefstal. PKP – Laten we de professionaliteit van de spoorwegen herstellen! – schreef Jakub Karnowski.

Een van de eerste operaties die de nieuwe autoriteiten al hebben aangekondigd, is de verkoop van een grote hoeveelheid onroerend goed in Warschau - de ontwikkelaars wrijven zich al in de handen. Details binnenkort.

https://wiesci24.pl/2024/03/29/uklad-nowaka-rzadzi-na-kolei-pkp-pod-rzadami-ludzi-z-jego-rozdania/