Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Dreamliner keerde terug naar het vliegveld in Warschau

Gestart door Pieszyce, 10 februari 2023, 19:49

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Dreamliner keerde terug naar het vliegveld in Warschau
Dit is het derde incident in een week tijd


8 februari 2023
Autor: mj, kz

Een vliegtuig dat van Polen naar India vloog werd boven Roemenië teruggestuurd. Volgens een woordvoerder van LOT was de reden een "technische fout" van de machine.

Wij ontvingen informatie over het teruggedraaide vliegtuig op Kontakt 24. Zoals een lezer opmerkte, werd het toestel dat van Warschau naar Mumbai vloog, in Roemenië teruggedraaid.

- Het vliegtuig keerde terug vanwege een technisch mankement en de onmogelijkheid dit in Mumbai te herstellen. De vlucht zal worden voortgezet zodra deze is omgeruild voor een ander toestel, aldus Krzysztof Moczulski, woordvoerder van LOT. Om 21.30 uur vertrokken de passagiers met een andere machine.

Ze hebben eerder vliegtuigen tegengestuurd die naar New York of Zanzibar vlogen...

Dit is het derde defect aan een dreamliner waarover we in een week tijd hebben geschreven.

Afgelopen zaterdag werd een dreamliner die naar New York vloog, op de luchthaven Chopin teruggestuurd vanwege een storing in de reserve, de zogenaamde kunstmatige horizon. De machine werd teruggestuurd boven de Oostzee, bij Zweden.

Zondag zei LOT-woordvoerder Krzysztof Moczulski op zijn beurt dat de Dreamliner, die van de luchthaven Chopin naar Zanzibar was vertrokken, was teruggestuurd. Hij voegde eraan toe dat zodra de storing was verholpen, het vliegtuig zijn vlucht voortzette.

Bron: tvnwarszawa.pl, Kontakt 24, tvn24.pl przez Autor:mj, kz        język po Polsku