Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Een voormalige TVPiS-journalist viel Maciej Orłoś aan

Gestart door Pieszyce, 5 januari 2024, 01:41

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Een voormalige TVPiS-journalist viel Maciej Orłoś aan
Hij had er snel spijt van


4 januari 2024

De populaire journalist Maciej Orłoś heeft op sociale media aangekondigd dat 'Teleexpress' weer wordt uitgezonden op TVP. - Dit is geen fotomontage. Vandaag repetities, morgen om 17:00 de eerste 'Teleexpress' na de pauze. Tot ziens," schreef Orłoś.
 
Deze woorden wekten woede op bij de mensen die bij TVP verantwoordelijk zijn voor de partijpropaganda van PiS.

- 'En waarom maken jullie vanuit een andere studio? Dit is wanbeheer. Wie heeft er voor zo'n beslissing getekend? Het niet toestaan dat mensen op het plein werken en het schenden van de arbeidsrechten van honderden mensen zal ook ter verantwoording worden geroepen," vroeg Samuel Pereira. - De vloer heeft veel scheuren en vlekken. Het past bij de presentator," voegde Miłosz Kłeczek er van zijn kant aan toe.

Zo'n reactie had hij echter niet verwacht. - Kleczek, kom niet meer naar buiten," schreef een internetgebruiker. - Meneer Miłosz, u presenteert al heel lang zo'n niveau dat u het uiterlijk van deze verdieping waarschijnlijk het beste kent," betoogde een ander.

En dit zijn dan nog de meest "sympathieke" inzendingen. Want er werd echt gestrooid met - volkomen begrijpelijke - vulgariteiten.

Bron:  wiesci24.pl     język po Polsku