Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Onet publiceerde de leugenachtige resultaten van een CBOS-propaganda-enquête,

Gestart door Pieszyce, 17 september 2023, 19:01

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Onet publiceerde de leugenachtige resultaten van een CBOS-propaganda-enquête,
maar de auteur durfde niet te tekenen


16 september 2023 

MBR - dat is de handtekening van de auteur die niet veel van zich liet horen toen hij op Onet een tekst publiceerde over de zogenaamd zeer hoge resultaten van PiS en lage resultaten van de oppositie. Er staat zoveel onzin in de CBOS-peiling dat een gemiddeld intelligent persoon meteen ziet dat het nep is. Maar een meneer of mevrouw met de signatuur MBR niet.

Wat heeft deze of gene auteur het beste gedaan? In een medium dat probeert betrouwbaar over te komen en dat veel informeert over de schandalen van de Wet en Rechtvaardigheid partij, een neppeiling publiceren, op bestelling gemaakt door het propagandacentrum van de schrijver dat CBOS heet. Het is het niet eens met het stemtotaal (101%) en de resultaten zijn onzin.

Meneer of mevrouw MBR schrijft dat het een nachtmerrie is voor de oppositie. Nee, geachte redactie. Het is een nachtmerrie en een schande voor jullie! Deze leugens aan de macht brengen getuigt van een gebrek aan intelligentie of erger nog, een gebrek aan controle over uw eigen portaal en banden met de macht, wat al verraad zou zijn.

Onet zou onmiddellijk zijn redactioneel beleid moeten herzien ...

En een belangrijk stukje informatie voor alle kiezers: de enige maatstaf voor succes bij verkiezingen is de opkomst bij verkiezingsbijeenkomsten. De peilingen in Polen zijn gemanipuleerd en hypocriet en de meeste stembureaus staan onder controle van de autoriteiten.

Bron:  wiesci24.pl      język po Polsku