Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

TVP's grote misstap: ze hebben Duda en Sasin uitgefloten

Gestart door Pieszyce, 24 juni 2023, 19:26

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


TVP's grote misstap: ze hebben Duda en Sasin uitgefloten

23 juni 2023 

De val van het regime van Nicolae Ceaușescu in Roemenië begon met de televisie die zo'n steun voor de dictator toonde, maar tegelijkertijd werd het krachtige gefluit en geschreeuw van de menigte niet gedempt in de uitzending. Een soortgelijke situatie deed zich onlangs voor in Kraków. Duda en Sasin werden uitgefloten.

- De opening van de Europese Spelen in Kraków werd uitgezonden op TVP. En niemand had de reflexen om de uitzending te onderbreken! Want duizenden mensen floten en riepen "Dieven, dieven" toen Sasin en Duda werden voorgesteld. De reus is wakker geworden," zei Roman Giertych.

Honderdduizenden TVP-kijkers konden het geschrokken gezicht van Duda en het verwrongen angstige gezicht van Sasin zien. Want het is één ding om te liegen en te manipuleren, omringd door beveiliging, binnen muren, weg van het volk, en het is iets anders om tegenover een dauwende menigte te staan.

Het loslaten van gefluit en geschreeuw op TVP luidt het begin in van de ineenstorting van het systeem dat Kaczynski heeft opgebouwd. En dat is goed nieuws voor Polen.

Bron:  wiesci24.pl      język po Polsku