Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Wyborcza.biz onthult: Polsat waarschuwt voor boycot TV Republika

Gestart door Pieszyce, 8 januari 2024, 00:39

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Wyborcza.biz onthult: Polsat waarschuwt voor boycot TV Republika
Wilt u geen advertenties? Betaal


TV Republika
7 januari 2024
Leszek Kostrzewski Piotr Miączyński

Wil je geen reclames op TV Republika? Betaal dan eerst de boete. Zo werkt Polsat Media, dat al jaren reclametijd verkoopt aan de rechtse zender. Wyborcza.biz heeft vastgesteld dat het bedrijf van Solorz nu mediahuizen die bedrijven vertegenwoordigen die niet willen adverteren op TV Republika waarschuwt voor financiële sancties.

Wyborcza.biz is in het bezit van een e-mail van een medewerker van Polsat Media aan een mediahuis. En daarin berekent het bedrijf van Zygmunt Solorz-Żak precies hoeveel de "annuleringskosten" van advertenties op TV Republika zullen bedragen.

Waar komt deze e-mail vandaan? Laten we het mechanisme van reclame op televisie eens uitleggen. TV Republika is zo klein dat het zijn reclametijd verkoopt aan Polsat Media, en het is Polsat Media die op zoek is naar mensen die de tijd willen kopen. Polsat Media verkoopt het in een pakket, d.w.z. men koopt niet alleen reclame voor één programma of in één zender. Eenvoudig gezegd: men koopt een pakket van veel tv's, veel programma's en een aantal kijkers.

Bron:  wyborcza.biz przez Leszek Kostrzewski Piotr Miączyński       jezyk po Polsku

PieszyceZo zie je maar weer dat Polsat tot haar nek in de PiS nuts zit

Dit is weer echte Poolse chantage.