Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Wirtualna Polska valt Sienkiewicz aan

Gestart door Pieszyce, 28 maart 2024, 23:44

Vorige topic - Volgende topic
Zoektermen WPSuwart

Pieszyce

Wirtualna Polska valt Sienkiewicz aan
Wat is het doel hiervan?


28  maart 2024

Krzysztof Suwart is springlevend, en het geld dat Wirtualna Polska ontving voor het promoten van Solidarna Polska en PiS is zeker goed. Deze conclusie kan worden getrokken uit het artikel dat vandaag minister Bartłomiej Sienkiewicz aanvalt vanwege de manier waarop hij de overname van de media heeft uitgevoerd. Blijkbaar valt het artikel een zekere Słowik Ewa Wrzosek aan, maar het is niet moeilijk te begrijpen wie het belangrijkste doelwit van de aanval is.

Donald Tusk bevindt zich in een moeilijke situatie. Aan de ene kant is er veel informatie over het feit dat de situatie in de media niet onder controle is en dat er krachten op de voorgrond zijn gekomen die niet op tv of radio aanwezig zouden moeten zijn, aan de andere kant zijn er aanslagen door de media die PiS ondersteunen.

De aanval op Sienkiewicz zal echter op regeringsniveau moeten worden opgelost - een van de voorgestelde oplossingen is om de minister binnen de structuur te promoten en hem te vervangen door een andere persoon die een betere kennis heeft van media- en cultuurzaken. De tweede oplossing is om Sienkiewicz te behouden, ten koste van de ontevredenheid van een deel van het electoraat.

Wirtualna Polska speelt perfect de rol van de grafstenen van Krzysztof Suwart - de materialen die zij publiceert smaken alsof ze zijn gemaakt van materiaal dat is aangeleverd door mensen uit PiS en het soevereine Polen.

Bron:  wiesci24.pl     język po Polsku

Pieszyce


Het is tijd om te onthullen wie de artikelen van Krzysztof Suwart heeft geschreven!

28  maart 2024

– Dhr. Redacteur Jadczak. We weten al wie Pablo Morales is, zijn broer en waar de brieven van aanklager Wrzosek zijn gescand. Nu kunt u vol vertrouwen onthullen wie in WP de artikelen van Krzysztof Suwart heeft geschreven. Ik ben ook benieuwd waarom je niets hebt gepubliceerd over mobbing bij RMF FM - schreef een van de internetgebruikers, in commentaar op de zaak van Wirtualna Polska's aanvallen op de regering.

De kwestie van de overdrachten van overheidsgeld aan Wirtualna Polska is nog steeds niet opgehelderd. Dit zijn orders die zijn gegeven aan mensen van PiS en Solidarna Polska in ruil voor het publiceren van enkele honderden positieve teksten over de heerschappij van zogenaamd verenigd rechts. Wirtualna Polska legde deze situatie echter niet volledig uit en beperkte zich tot algemene informatie.

Het portaal heeft ook andere kwesties die bredere publiciteit vereisen - zoals de samenwerking met United Surveys, het stembureau van Marcin Duma voerde opdrachten uit voor Obajtek en publiceerde vaak resultaten die in overeenstemming waren met de lijn van de PiS-regering.

Bron:  wiesci24.pl     język po Polsku