Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

De Derde Weg zal zijn strategie veranderen

Gestart door Pieszyce, 10 juni 2024, 23:27

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


De Derde Weg zal zijn strategie veranderen
Meer zaken voor de mensen, harde regelingen


10 juni 2024

Het resultaat van de Derde Weg bij de verkiezingen voor het Europees Parlement is een wake-up call waar de coalitie sterk rekening mee zal houden – we leren van bronnen dichtbij Polen 2050. In de nabije toekomst zullen nieuwe politieke activiteiten worden gelanceerd en de coalitielijn zal worden gewijzigd. Hoewel noch Władysław Kosiniak-Kamysz, noch Szymon Hołownia hun plannen onthullen, weten we dat deze verandering verband zal houden met zaken die de samenleving het meest aangaan.

De Derde Weg is niet tevreden met de verkiezingsuitslag. Ondanks een goede campagne en sterke leiders is wat er gisteren is gebeurd een belangrijke aanwijzing over hoe te handelen en in welke richting we moeten gaan. Szymon Hołownia en Władysław Kosiniak-Kamysz zullen de benadering van PiS-afrekeningen aanpassen en zich meer richten op kwesties die belangrijk zijn voor de samenleving. Over een paar maanden zullen we de effecten van deze acties zien.

Ongetwijfeld heeft de Derde Weg een nieuwe start nodig en moet gebruik worden gemaakt van de grootste voordelen van deze groep, die de laatste tijd waarschijnlijk enigszins in de vergetelheid is geraakt. Het harde werk van leiders en kandidaten zal echter niet voor niets zijn geweest; het is een goede voorbereiding op de parlementsverkiezingen.

Bron: