Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Liquideer PiS-instituten, anders komen ze terug!

Gestart door Pieszyce, 13 april 2024, 00:02

Vorige topic - Volgende topic

PieszyceLiquideer PiS-instituten, anders komen ze terug!

12 april 2024

Minister Sienkiewicz moet PiS-instituten liquideren en hun management niet veranderen.

– Door de hoofden van verschillende instituten te verwijderen, stelt Sienkiewicz dat hij de financiering van extremistische groeperingen zoals de Onafhankelijkheidsmars, de Nationale Garde, de All-Poolse Jeugd, de Witaszków Foundation en Ordo Iuris afsnijdt. Het verbaast mij dat deze organisaties nog steeds legaal opereren in Polen, schreef Monika Mesuret.

Dit is een goed punt, maar er is nog een ander aspect. PiS heeft met ons belastinggeld al deze instituten opgericht. Ze waren bedoeld om geld over te maken naar PiS-organisaties en mensen. De enige manier om de financiën te hervormen is echter het elimineren van dit hele valse staatsapparaat, omdat het geen ander doel dient dan het beroven van belastingbetalers.

En minister Sienkiewicz zou dit moeten weten. Geld afpakken van ons, belastingbetalers, zal slecht aflopen! Genoeg van dit afval.

– Vertel me, waar is deze teddybeer voor? – Precies: waarom? - Dat is het. Niemand weet waarom, dus je hoeft niet bang te zijn dat iemand het vraagt.

Bron:    wiesci24.pl      język po Polsku