Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Polen vragen dringend om veranderingen in de publieke media

Gestart door Pieszyce, 13 april 2024, 00:13

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Polen vragen dringend om veranderingen in de publieke media

12 april 2024

Publieke media vereisen dringende veranderingen. Dit bleek uit de verkiezingsresultaten, waarbij Oost-Polen verstoken bleef van nieuwe informatie en onder de invloed bleef van de boodschap van PiS.

– Als iemand nog steeds niet begrijpt waarom het corrigeren van het TVP-bericht nodig is, kijk dan eens naar het bewustzijn in Oost-Polen. Op hoofdwonden breng je geen pijnstillende zalf aan. En nee, er is geen "laten we ze de tijd geven". We hebben dokters nodig, geen kruidendokters. Echt waar, schrijft een van de internetgebruikers.

- Onderzoeks journalistiek! Ik schrijf er al vanaf het begin over. Professioneel, nauwkeurig en leesbaar geserveerd. Als we het grootste deel van ons geld aan iets in de publieke media willen uitgeven, dan is het hieraan. Na 8 jaar van talloze schandalen, pathologieën en grove diefstallen, voegt hij eraan toe.

Dit zijn juiste woorden. Er is een dringende noodzaak om zowel het management van Telewizja Polska als de regionale omroepen te veranderen. Zij zijn verantwoordelijk voor de missie om de door PiS gemanipuleerde samenleving te onderwijzen. We hebben al een half jaar verspild. Verspil geen dag meer.

Bron:    wiesci24.pl      język po Polsku