Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Een bekende onderzoeksjournalist onthult:

Gestart door Pieszyce, 12 april 2024, 00:15

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Een bekende onderzoeksjournalist onthult:
PiS-mensen hebben nog steeds de controle over de geheime diensten


11 april 2024

Paweł Mitre, een van de beste onderzoeksjournalisten in Polen, onthulde dat de geheime diensten nog steeds worden geregeerd door mensen die banden hebben met PiS:

– Als iemand denkt dat Siemoniak en de huidige geheime diensten een zaak zullen uitleggen, inclusief het geval van een nieuw mijnongeval, dit keer voor 1,6 miljard PLN in Orlen, dan heeft hij het mis. Ik wil alleen maar zeggen dat we het momenteel hebben over welke materialen "De onderzoekscommissie zal ontvangen. Pegasus wordt beslist door mensen die tijdens het vorige smerige team in de CBA en de diensten de huisdieren waren van het management van de PiS-diensten. Tusk kon deze "pijn en spijt van Wrocław" eindelijk slikken vanwege de manier waarop zijn regering en ministers zijn eerder ontmanteld en beginnen zich te interesseren voor wat er momenteel gebeurt bij de geheime diensten, voordat de deposito's van het vuile team het tapeschandaal 2.0 weer in elkaar zetten. Zonder solide en massale schikkingen van de diefstal zal de steun voor deze regering zal niet lang duren - schreef Paweł Mitre.

De regering van Donald Tusk krijgt daarom ook te maken met belemmeringen in de diensten zelf, wat niet veel goeds voorspelt voor de toekomst.

Bron: wiesci24.pl    język po Polsku