Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Het hoofd van het Sejm Informatiecentrum verloor zijn baan

Gestart door Pieszyce, 29 februari 2024, 00:27

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Het hoofd van het Sejm Informatiecentrum verloor zijn baan
Hij is de laatste PiS-man in de Sejm-kantoren


27 februari 2024

Andrzej Grzegrzółka, hoofd van het Sejm Informatiecentrum, werd uit zijn functie ontslagen. Hij is de laatste persoon die betrokken is bij Wet en Rechtvaardigheid en werkzaam is voor de huidige parlementaire meerderheid. Hij wordt vervangen door zijn collega Szymon Hołownia.

Waarom schrijven we hierover?

Het Informatiecentrum van de Sejm is vervangen door het Servicekantoor voor de Media, wat betekent dat de directeur ervan, Andrzej Grzegrzółka, ook is ontslagen. Het publiek leerde zijn naam beter kennen naar aanleiding van de zogenaamde mijlpaalzaak van de voormalige voorzitter van de Sejm, Marek Kuchciński. Laten we niet vergeten dat de CIS toen een zwaar ondergewaardeerde lijst van vluchten uitbracht.

De situatie heeft voor veel controverse gezorgd omdat het de instelling was die verantwoordelijk was voor het contact met de media en die loog tegen hun vertegenwoordigers om het parlementslid voor Wet en Rechtvaardigheid te helpen.

Nieuw hoofd van de BOM

De persoon die verantwoordelijk is voor het contact met de media zal Szymon Holownia's woordvoerster Katarzyna Karpa-Świderek zijn, meldt het naTemat portaal. De voormalige woordvoerster van Polen 2050 werkte eerder voor het WWF Polen en was daarvoor presentatrice voor TVN24.

Auteur:  AJŁ

Bron:  wiadomosci.onet.pl przez AJŁ     język po Polsku