Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Hoe wist Zbigniew Ziobro dat er arrestaties zouden plaatsvinden?

Gestart door Pieszyce, 22 januari 2024, 00:41

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Hoe wist Zbigniew Ziobro dat er arrestaties zouden plaatsvinden?

21 januari 2024

Zbigniew Ziobro heeft aan arrestatie kunnen ontsnappen dankzij kennis van bronnen bij de geheime diensten.

Deze theorie wordt steeds waarschijnlijker en wordt gerechtvaardigd door wat er op de achtergrond gebeurt, verborgen voor de publieke opinie. Soeverein Polen blijkt een organisatie te zijn die enorme sommen geld uit de staatsbegroting heeft gehaald en dit heeft overgedragen aan gerelateerde stichtingen, verenigingen en andere organisaties. Het Justitiefonds werd het particuliere fonds van Ziobro. Dit is echter misschien niet het grootste probleem van Ziobro, maar zijn activiteiten op een heel ander gebied.

De acties van Europese justitiële instanties en de waarschuwingen die Poolse politici ontvingen van westerse geheime diensten werpen enig licht op deze kwestie. Het gaat over bepaalde connecties, niet alleen die van Ziobro. Het verhaal van de ziekte klinkt niet erg geloofwaardig in het licht van het feit dat er de afgelopen acht jaar of zelfs eerder geen signalen zijn geweest.

Deze ziekte kan een soort Albanië zijn, een sluier. Het verhaal is te vergezocht. Daarom wensen we Ziobro een goede gezondheid en wachten we tot hij naar de wetshandhavingsinstanties wordt gebracht.

Bron:    wiesci24.pl     język po Polsku