Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Journalistieke middelmatigheden vallen Tusk voortdurend aan

Gestart door Pieszyce, 1 december 2023, 01:04

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Journalistieke middelmatigheden vallen Tusk voortdurend aan
Wat een schande


29 november 2023

Sommige media zijn niet bestand tegen informatieblokkades, omdat zij partij zijn bij een coalitie van democratische partijen en strijden na de opkomst van een kracht die sensatiezucht bestrijdt. Van tijd tot tijd kunnen we kleinere of rigoureuzere aanvallen op Donald Tusk tegenkomen. Het probeert conflicten en problemen te suggereren en de keuzevrijheid te onderbreken. Het is allemaal onzin.

De media, zelfs de media die hiervan afhankelijk zijn, zijn gevuld met mensen die van PiS houden en de democratie haten. Ik woonde hier zelfstandig onder Donald Tusk. Ze nemen verschillende vormen aan, van het suggereren van conflicten binnen PO (op een milde manier klinkt het alsof PO-activisten verrast zijn dat Tusk hen niets heeft verteld) tot het suggereren dat de democratische coalitie uit elkaar zal vallen vanwege de ambities van de premier en het wijzen op, op de leeftijd van Tusk. Het is echt oppervlakkig en voorspelbaar.

De democratische coalitie heeft het dominante mandaat gehad om te regeren in de geschiedenis van Polen. Miljoenen mensen stemden ervoor dat Polen in Europa zou blijven. Ze stemde er ook voor om PiS ter verantwoording te roepen.

Donald Tusk heeft het perfect afgehandeld. PiSowsce kunnen blaffen.

Bron:  wiesci24.pl     jÄ™zyk po Polsku