Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Kaczyński verdedigt criminelen, dieven en fraudeurs

Gestart door Pieszyce, 14 januari 2024, 01:08

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Kaczyński verdedigt criminelen, dieven en fraudeurs
Dit is het einde van hem


13 januari 2024 

Net als de maffia! Jaroslaw Kaczyński is de baas geworden van criminelen, schurken en oplichters. De partij die de afgelopen acht jaar heeft geregeerd, heeft de Polen niet alleen beroofd van enorme sommen geld, maar heeft ook een reeks misdaden gepleegd om aan de macht te blijven.

Elke dag vernemen we hoe PiS-politici de Polen hebben bestolen. De miljoenen zloty's die in hun zakken belandden voor fictieve functies laten zien dat ze niet van plan waren zich bezig te houden met zaken die belangrijk zijn voor de Polen, maar alleen geld uit de begroting hebben gezogen. Dit is wat dieven doen, de ergste soort, onder het mom van nobele slogans over Polen.

Om aan de macht te blijven hebben ze de wet overtreden en misdaden begaan: ze hebben ook mensenlevens verwoest. De hele organisatie lijkt steeds meer op de maffia en voldoet waarschijnlijk aan de definitie van de maffia. En de plaats van de maffia is in de gevangenis. Waarom vernietigden ze ons land? Ze volgden waarschijnlijk een Russisch scenario. Ze wilden Polen uit de Europese Unie trekken en tegelijkertijd tot het uiterste stelen.

Kaczyński eindigt slecht.

Bron:    wiesci24.pl        język po Polsku