Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Persoonlijke Bedreigingen en Aanvallen op de nieuwe Democratische regering

Gestart door Pieszyce, 3 januari 2024, 01:29

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Een lezer van de website van de wPolityce.pl roept op tot de moord
op politici van de democratische coalitie in vernietigingskampen


2 januari 2024

Het hatelijke portaal dat door de gebroeders Karnowski werd gepubliceerd, wPolityce.pl, publiceerde een belangrijk commentaar van zijn lezer. Deze persoon roept op tot de moord op politici van de democratische coalitie in vernietigingskampen!

"Bravo! Ik heb altijd geloofd dat deze kampen nog steeds nodig zullen zijn en ik hoop dat de 'gezagsgetrouwe' leden van de 13 december-coalitie daar ook hun plaats zullen vinden", schrijft een lezer van de Karnowski's, mogelijk een PiS-activist.

Op deze oproep tot moord moet de nieuwe democratische regering krachtig reageren! Het gezicht van deze misdadiger moet worden getoond en er moet worden nagegaan wie hem tot dergelijke acties heeft aangezet. Dit is aanzetten tot massamoord.

Bron:  wiesci24.pl    język po Polsku

Pieszyce


De rector van de Academie voor Justitie, Michał Sopiński, riep op tot aanvallen op Tusk

2 januari 2024 


citaatfoto twitter.com
 
De onschuldig ogende man op de foto is Michał Sopiński, de rector-commandant van de Academie van Justitie. Op internet zijn uitspraken over Donald Tusk te vinden, waarin hij haat ademt jegens de premier van de democratische regering.

"Tusk is een verrader en de handlanger van Poetin, wat duidelijk bleek uit het Reset-document. Gewonnen voor Moskou", schreef Sopinski.

Zulke mensen hebben niet het recht om een openbaar ambt te bekleden, en ze moeten worden vervolgd voor haatdragende woorden. Deze haat in de geschiedenis – zoals deze commandant had moeten weten – was de oorzaak van vele tragedies.

Bron:    wiesci24.pl     język po Polsku

PieszyceWeer een kandidaat voor ontslag, iemand die liever de roversbende aan het bewind zag.  >:(  >:(  >:(

Pieszyce


Schokkend: kandidaat voor PiS roept op tot het vermoorden van Polen!
"Er moet bloed vergoten worden"


3 januari 2024 
 
Het delegitimeren van PiS is essentieel. Het is een partij die werkt met haat en laster tegen mensen, haat en geweld. Een voorbeeld? Tomasz Malek, een PiS kandidaat raadslid, riep op tot bloedvergieten. Dit alles vond plaats op een door PiS georganiseerde bijeenkomst.

De haat die uit de mond van deze man stroomt is niet normaal. Het is manipulatie en oproepen tot moord. De ABW en de politie moeten onmiddellijk met hem afrekenen voordat er een tragedie gebeurt. Tomasz Malek roept rechtstreeks op tot politieke moorden. Dit is niet alleen manipulatie, het is vooral een uitvloeisel van het programma van de Wet en Rechtvaardigheid partij, die in veel opzichten op de NSDAP lijkt.

Bron:  wiesci24.pl     język po Polsku