Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

PiS heeft jonge Polen de kans op huisvesting ontnomen

Gestart door Pieszyce, 21 november 2023, 00:14

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


PiS heeft jonge Polen de kans op huisvesting ontnomen
2% krediet is een ramp!


20 november 2023

Elke dag die volgt doet ons beseffen welke schade het huisvestingsbeleid van PiS heeft aangericht en nog steeds aanricht aan de samenleving. De 2% veilige lening heeft gewerkt als een granaat die in een porseleinkast is gegooid. Op dit moment hebben we verdere prijsstijgingen van al absurde niveaus die sommige mensen uit de markt duwen en anderen dwingen om in paniek te kopen voordat ze eruit worden geduwd. - Een internetgebruiker wijst er terecht op.

PiS, de partij van het volk, heeft tienduizenden vastgoedbeleggers, ontwikkelaars en flippers verrijkt. Het heeft miljarden zloty's omgeleid die de ontwikkeling van innovatie en economische groei in Polen hadden kunnen financieren om brandstof te geven aan de nationale droom om een profiteur te zijn, voegt de internaut toe.

Tegelijkertijd hebben miljoenen jongeren de kans verloren om de komende jaren een flat te kopen. Ongeacht of iemand hiervan heeft geprofiteerd, moet duidelijk worden gemaakt dat dit een sociaal drama is dat door ons allemaal wordt gefinancierd. Het is moeilijk om daar overheen te stappen," besluit hij.

Bron: wiesci24.pl    jÄ™zyk po Polsku