Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

PiS is doodsbang voor Wieści24.pl

Gestart door Pieszyce, 21 januari 2024, 01:40

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


PiS is doodsbang voor Wieści24.pl
Parlementslid Mariusz Krystian viel Jan Piński aan


20 januari 2024

Kamerlid Mariusz Krystian van PiS gaf tijdens de vergadering van de commissie voor envelopverkiezingen per ongeluk toe dat zijn partij doodsbang was voor Wieści24.pl. Tegelijkertijd viel hij de hoofdredacteur van onze website, Jan Piński, aan. Krystian was tot nu toe niet erg bekend, maar vandaag blijkt hij behoorlijk goed geïnformeerd te zijn - omdat de PiS-leiding, vooral Kaczyński, Wąsik en Kamiński, opdracht hadden kunnen geven tot aanvallen op de redacteuren van onze website en hun families. Jan Piński sprak er onlangs over in een van zijn programma's.

Mariusz Krystian viel de website Wieści24.pl aan in het bijzijn van duizenden tv-kijkers. Daarom overweegt de redactie juridische stappen te ondernemen tegen het parlementslid – we zullen niet toestaan dat een PiS-politicus dit soort laster over ons gebruikt. Tegelijkertijd moeten we hem echter bedanken: als een PiS-lid iets in het openbaar aanvalt, maakt hij reclame voor ons.

Waarom vocht het PiS-leiderschap tegen Wieści24.pl en luisterde het de redactie af met Pegasus? Omdat we zeer ongemakkelijke feiten uit de levens van de politici van deze partij hebben onthuld, waaronder de kwesties van Kamiński's alcoholisme en Kaczyński's vermeende homoseksualiteit. Als gevolg hiervan werden we gehaat door zowel PiS als de symmetristen en betaalde clowns die hen steunden, aan wie we ook veel aandacht besteedden.

Bron:    wiesci24.pl     język po Polsku

Pieszyce


Mijn vader zaliger leerde mij altijd, "Een eerlijk mens hoeft geen angst te hebben".

"Recht door zee, geeft de minste averij", was altijd zijn opmerking.