Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Het Przyłębska-tribunaal zal worden beslecht. Het is een kwestie van tijd

Gestart door Pieszyce, 1 februari 2024, 00:06

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Het Przyłębska-tribunaal zal worden beslecht. Het is een kwestie van tijd

30 januari 2024

Het Constitutioneel Hof bestaat niet in Polen. De plaats van de president wordt ingenomen door een usurpator onder controle van Kaczyński, en we hebben ook te maken met illegaal gekozen rechters. Het Constitutioneel Tribunaal werd ook een plaats waar PiS zaken kon behandelen. Dit kan niet langer het geval zijn, en daarom zal Donald Tusk besluiten de zaak van het tribunaal te beslechten door middel van passende politieke en juridische stappen. Wat betekent het?

We zullen ons bezighouden met resoluties van de Sejm en aanklachten indienen bij het Constitutioneel Hof tegen mensen die buiten de wet handelen. Przyłębska kan zelfs worden beschuldigd van samenwerking met Kaczyński. Er zijn ook kleinere, maar heel belangrijke zaken waarvoor PiS-mensen ook verantwoordelijk zijn.

We moeten de door Kaczyński en zijn consorten gecreëerde fictie elimineren en bovenal het geld wegnemen dat deze PiS-mensen die in het Constitutioneel Tribunaal zijn ingebed, ten onrechte verdienen en de Polen uitlachen. Het is een schandaal dat ze er nog zijn.

Bron:  wiesci24.pl    język po Polsku