Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Rzeczpospolita stort in. Michal Kolanko, een adviseur van Morawiecki

Gestart door Pieszyce, 17 november 2023, 00:50

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Rzeczpospolita stort in. Michal Kolanko, een adviseur van Morawiecki
heeft een ooit gerespecteerde krant in diskrediet gebracht


16 november 2023

Rzeczpospolita was ooit een krant op niveau. Een gerespecteerd en gelezen medium. Sinds Chrabota de voorpagina liet volstaan met het schrijverskots van PiS-medewerker en Morawicki-adviseur Michal Kolanko, is het alleen maar lachwekkend geworden. De hele zaak heeft elke zin verloren.

Het is triest om de ondergang te zien van Rzeczpospolita, ooit een gerespecteerd dagblad. Vandaag de dag, als men kijkt naar de voorpagina waarop onzin wordt geplaatst door de adviseur van de premier, Michał Kolanko, kan men deze hele publicatie alleen maar met minachting achterlaten.

De pogingen van Chrabota om te doen alsof Kolanko niet heeft meegewerkt, zijn gênant. Kolanko's gênante overpeinzingen aan politici in de Sejm. Hoe rond en toegeeflijk hij nu is. Hoe hij knuffelt. De Democratische Coalitie zou deze man echter onmiddellijk moeten schrappen, net als de lezers - hij werkte samen met PiS, adviseerde Morawiecki, en dit is het einde van zijn carrière.

Collaborateurs in de media - gewonnen. Allemaal eruit. Voor het steunen van het pro-Poetin regime. Voor het verraden van de Polen.

Bron:    wiesci24.pl     język po Polsku