Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Seksschandaal in PiS. Er zijn meer geliefden, geliefden, verliefde vrouwen!

Gestart door Pieszyce, 4 april 2024, 00:28

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Seksschandaal in PiS. Er zijn meer geliefden, geliefden, verliefde vrouwen!

3 april 2024

Het blijkt dat de liefde bloeide in de katholieke PiS en dat er veel meer vrouwen verliefd waren op een van de prominente leden van de partijleiding dan we denken. Na het onthullen van de liefdesbrief die Barbara Nowak, de PiS-curator, aan Terlecki had gestuurd, brak er een schandaal uit in Kaczyński's partij. Er zijn ook nieuwe berichten over zaken tussen verschillende getrouwde mensen in de partij.

Het seksschandaal in PiS zal deze partij de dood in jagen, omdat de kiezers de ondergang van het land kunnen verdragen, maar niet de huwelijksontrouw onder mensen die publiekelijk hun gehechtheid aan de katholieke waarden hebben verklaard.

De informatie die naar de media is gelekt, omvat onder meer: een zeer hooggeplaatst lid van de Sejm in de vorige ambtstermijn en een minister die naar verluidt een affaire had met een veel jongere assistent. De PiS-ministers waren niet beter: een van de ministers ging naar vergaderingen in de officiële limousine van het ministerie. Als deze informatie wordt bevestigd, en het lijkt erop dat het waar is, hebben we een enorm schandaal dat de verzwakte partij van de aardbodem zal wegvagen.

Bron:  wiesci24.pl     język po Polsku

PieszyceHeb er in PiS nog niet één ontdekt waarop ik verliefd zou WILLEN worden.  :(    :o  :)