Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Sikorski bracht een journalist van TV Republika naar beneden

Gestart door Pieszyce, 17 februari 2024, 00:22

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Sikorski bracht een journalist van TV Republika naar beneden
Hij beschuldigde het station van leugens


15 februari 2024

Als het niet werkt, werkt het niet. TV Republika heeft problemen met adverteerders die niet op deze controversiële zender willen verschijnen. Hij heeft problemen met TVP, dat een schadevergoeding van 1 miljoen PLN eist wegens inbreuk op het auteursrecht. En nu dit!

Radosław Sikorski beschuldigde de Republika-journalist van liegen. – Stop met het bedriegen van mensen, u weet heel goed dat er geen aanval heeft plaatsgevonden in Smolensk en dat de kwestie van herstelbetalingen is afgesloten – zei de minister van Buitenlandse Zaken.

Sikorski kon er niet tegen nadat een journalist uit de Republika begon te betogen dat Donald Tusk het onderzoek naar de ramp in Smolensk aan de Russen had overgedragen. En dat hij de herstelbetalingen aan Duitsland opgaf.

– Je moet beslissen of je de voorkeur geeft aan politiek of dat je wilt dat Polen hiervan profiteert – merkte Sikorski op. Het probleem is dat de taak van de Republiek niet bestaat uit het informeren van de Polen, maar eenvoudigweg uit het voeren van partijpolitiek.

Bron:  wiesci24.pl       język po Polsku