Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Ks. Stanisław Walczak: We leven in een tehuis voor krankzinnigen

Gestart door Pieszyce, 29 december 2022, 15:56

Vorige topic - Volgende topic
Tags voorWalczak:tehuiskrankzinnigen

Pieszyce

Ks. Stanisław Walczak: We leven in een tehuis voor krankzinnigen
22. Jan 2019 at 15:38Ks. Stanisław Walczak: We leven in een tehuis voor krankzinnigen ...

22 januari 2019

De partij van buitengewoon eerlijke mensen, ware katholieken, de oprechtste patriotten, mensen van de waarheid, de rechtsstaat, liefhebbers van de Here God en de Grondwet, moet opnieuw aanvallen om zijn onschuld te verdedigen. Wet en Rechtvaardigheid, deze naam verplicht.

Zoals de hele wereld weet, zijn tientallen miljoenen Polen buitengewone schurken, vol haat grenzend aan geweld, verraders, volgelingen van Duitsland, Rusland en Frankrijk, ongelovigen, atheïsten, communisten, dieven, verschoppelingen en verworpenen. Moordenaars van ongeboren kinderen, homo's, lesbiennes, hoereerders, linksen, liberalen, dieven, incarnerende duivels.

De scheppers van de ware geschiedenis van de natie, trouwe volgelingen van de enige ware vorm van de kerk, verkozen geestelijk leiders, zonen en dochters van God zelf, ondersteund in hun ontberingen door zijn moeder.

De rest zijn de vijanden van de geestelijkheid, de aanbidders van de ketterse paus, de verdoemden, de afvallige, de antichrist.

Zo'n beeld is de afgelopen jaren geschilderd in de verbeelding van de luisteraars van Radio Maryja, kijkers van TV Trwam, ontvangers van de enige, waarheidsgetrouwe nationale media.

Zo'n beeld is geschilderd door een grote groep bisschoppen en priesters. Een heilig beeld, onaantastbaar, uitstralen van gunsten.

Vanuit het oogpunt van Gods heilsplan voor een geselecteerd deel van de Poolse natie is het duidelijk: zij zullen zitten op de hemelse tronen en zullen de hele wereld oordelen. In feite zijn ze al aan het oordelen en brengen ze zichzelf in de handen van de verdoemden naar de hel.

Het is de meest voorkomende godslastering om deze wettelijke en rechtvaardigen van alles te beschuldigen. Na alle haat zijn lasteringen en leugens voor hen, Gods dienstknechten, vreemd. Engelen, wandelen op aarde, redden de wereld. En hun God gehoorzaamt hen, en de moeder van Jezus zal zelfs de grootste vijand doden.

Einde

De bovenstaande tekst is niet overdreven. Het Poolse volk wordt op deze manier belogen, bedrogen,
tot slaaf gemaakt van dat denken. Niet alleen leugenaars maar ook wrede manipulators willen
het heiligste vernietigen.
En ik heb gewoon genoeg van deze pseudo intellectuelen, valse theologen,
gewoon bedriegers.

Geprogrammeerde, systematische haat, geprogrammeerde systematische leugens. En nu, van de veroordeelde,
verachte, eerlijke mensen, eisen ze dat ze zich onthouden van haat. We leven in het huis van een gek. Er zal
hier geen reflectie zijn. Dit wordt binnenkort het ergste. Het is al gekomen. In Gdansk.

Ks. Stanisław Walczak

Bron:   Thrfad.pl przez Stanisław Walczak   Język po Polsku