Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Wirtualna Polska zal maximaal 120 mensen ontslaan

Gestart door Pieszyce, 21 mei 2024, 23:17

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Wirtualna Polska zal maximaal 120 mensen ontslaan
Krzysztof Suwart blijft, Jadczak en Słowik onrendabel?


21 mei 2024

Zuiveringen in Wirtualna Polska.

Met de val van PiS bevindt Wirtualna Polska zich niet in de beste situatie. De nieuwe autoriteiten zijn niet van plan het land te steunen met miljoenen uit staatsbanken en overheidsgelden.

Daarom kondigde haar dochteronderneming Wirtualna Polska Media, verantwoordelijk voor de redactiekantoren (WP.pl, o2.pl, Money.pl en Pudelek.pl) en het reclamebureau van de holding Wirtualna Polska, het ontslag aan van maximaal 120 personen. Dat is 10 procent zijn huidige bemanning.

– In een e-mail aan medewerkers van Wirtualna Polska Media werd benadrukt dat de beslissing om groepsontslagen door te voeren "moeilijk was, maar noodzakelijk is om de stabiliteit en het concurrentievermogen van ons bedrijf op lange termijn te garanderen" - lezen we op de Wirtualne Media portaal, eigendom van WP.pl.

WP zal zijn meest waardevolle werknemer waarschijnlijk niet verplaatsen: de meester van crypto-reclame Krzysztof Suwart. Het is niet bekend wat zijn dierbare collega's te wachten staat die weinig inhoud publiceren.

Bron:  wiesci24.pl      język po Polsku