Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

PiSowski's vijfde colonne in de media-aanvallen

Gestart door Pieszyce, 30 oktober 2023, 15:48

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


PiSowski's vijfde colonne in de media-aanvallen
Geld heeft hun hersenen vertroebeld!


29 oktober 2023

"Onafhankelijke" portals blazen absurde geruchten op over conflicten binnen de oppositie. In werkelijkheid zijn er normale onderhandelingen gaande, die te maken hebben met het proces van voorbereiding op de machtsovername. Het geld dat van ons belastinggeld naar sommige media stroomt, heeft blijkbaar het vermogen om verstandig te denken aangetast.

De Burgercoalitie, de Derde Weg en links hebben voor de verkiezingen afgesproken om samen te werken. Niemand heeft, heel verstandig, gesproken over het splitsen van standpunten - omdat dat niet alleen voorbarig zou zijn, maar ook gewoon zinloos. De huid van de beer verdelen is niet iets wat iemand met gezond verstand doet.

Vandaag, nu de onderhandelingen voor een nieuwe regeringsvorm aan de gang zijn, wil de PiS partij normale meningsverschillen openbaar maken en presenteren als conflicten. Deze draai van Nowogrodzka lijkt te worden gedupliceerd door sommige media - bijvoorbeeld Wirtualna Polska, dat de affaire Krzyszftow Suwarta nog steeds niet volledig heeft uitgelegd. Sensationele titels, ongeoorloofde insinuaties, bruuskheid, alles als in een PiSsoviaanse spin. In naam van wat? Wat voor relatie hebben de uitgevers en eigenaars met de PiSowski regering?

Beschamend!

Bron:  wiesci24.pl      jÄ™zyk po Polsku