Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Adam Mazguła: de nep propaganda-faam van Mariusz Błaszczak

Gestart door Pieszyce, 2 januari 2023, 16:17

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce

Adam Mazguła: de nep propaganda-faam van Mariusz Błaszczak
12. Feb 2019 at 18:17Adam Mazguła: de nep propaganda-faam van Mariusz Błaszczak

12 februari 2019

Een volgende "nep" propaganda door Mariusz Błaszczak. Er is nog geen uitrusting, nog geen contract getekend, en hij heeft al succes verzonnen, wat een mislukking is. Hoe urgent het succes van de huidige macht is, is te zien na dit incident.

De raketten zullen er 300 zijn en niet meer, en voor de banden voor de auto, voor een tankdichting voor voertuigen waarop draagraketten zijn geplaatst en het stuursysteem, zullen we naar de VS gaan. Er is geen compensatie, geen vergunning, geen productie in Polen of zelfs in Europa, maar er is propaganda van  onverantwoordelijke onwetende mensen.

Een systeem dat niet kan worden opgenomen in het Poolse vuurleidingssysteem is een verslaving aan de Amerikaanse acceptatie of beslissing. In het geval van een conflict moet de raket uit de VS naar het slagveld worden gebracht, maar de kosten voor Polen zijn extreem hoog. Raketten en dergelijke
systemen zijn hard nodig voor ons, maar geproduceerd door de Poolse defensie-industrie, op Poolse auto's en opgenomen in het Poolse verdedigingssysteem.

Mijnheer M. Błaszczak, propaganda verblind PiS, niet iedereen is zo dom als je verstandig bent ze weten, hoe je het Poolse verdedigingssysteem vernietigt, voor miljarden uitgegeven uit publieke middelen. Ik zal het direct vragen, welke Amerikaanse adviseur is dit keer een vriend van M. Błaszczak?

Adam Mazguła

Bron:   Thefad.pl przez Adam Mazguła