Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Terroristen van PiS bereiden zich voor op bestorming hoofdkwartier TVP

Gestart door Pieszyce, 27 december 2023, 00:53

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Terroristen van PiS bereiden zich voor op bestorming hoofdkwartier TVP
Kaczynski: 'Sterven voor het vaderland is mooi'


26 december 2023
 
Kaczyński's Hamas.

De PiS-leider heeft zijn verstand volledig verloren en roept zijn fanatici naar Warschau. De PiS-terroristen zijn echter niet van plan om te wachten tot de voor januari aangekondigde "Miljoenenmars" om de trog te verdedigen.

De fanatieke aanhangers van de Wet en Rechtvaardigheid partij zijn van plan om de komende dagen staatsgebouwen aan te vallen. Nu al komen terroristen illegaal binnen in de hoofdkantoren van staatsbedrijven, door in te breken met politici van PiS die met immuniteit zwaaien, of door ramen.

De situatie is kritiek, want de terroristen van PiS zijn tot alles in staat. Vergeet niet dat een fanatieke TVP-kijker de burgemeester van Gdańsk, Pawel Adamowicz, heeft vermoord.

Nu probeert PiS alle fanatiekelingen te mobiliseren en op één plaats te richten. En dit zou kunnen eindigen in een bestorming zoals we die zagen op Capitol Hill.

Kaczynski zelf heeft zijn fanatici de afgelopen dagen opgehitst.

- 'Onthoud, dames en heren, dat het mooi is om te lijden, of zelfs te sterven, voor je vaderland,' zei de leider van de Wet en Rechtvaardigheid partij onlangs in Kraków.

Bron: wiesci24.pl       jezyk po Polsku

Pieszyce


Aanvallen op mediawerkers:
Waarnemingscentrum voor racistisch gedrag rapporteert parlementsleden van PiS aan aanklagers.


26 december 2023Mejza, Kaczynski, Macierewicz. Dit zijn de namen van mensen die illegaal verblijven in gebouwen van publieke media en proberen werknemers aan te vallen of het werk van deze instellingen te verstoren. Het Waarnemingscentrum voor Racistisch Gedrag roept op tot het melden van dergelijke gevallen - het bereidt vervolgens kennisgevingen voor aan het Openbaar Ministerie.

De putsch van Kaczyński mislukte, maar PiS-leden blijven proberen het werk van de media te verstoren en bezetten enkele gebouwen in Warschau. Hun gedrag leidt tot gevaarlijke incidenten zoals aanvallen op mediawerkers. Ze hinderen ook de werking van TVP en PAP. Daarom vraagt het Waarnemingscentrum voor Racistisch Gedrag om rapporten en bereidt het kennisgevingen voor aan het Openbaar Ministerie.

Tijdens de nieuwe zitting van de Sejm zullen verschillende parlementsleden van Wet en Rechtvaardigheid (PiS) hun immuniteit verliezen.

Bron: wiesci24.pl    język po Polsku

Pieszyce


Terroristen van PiS beroven het TVP-hoofdkwartier!
Criminelen breken in het gebouw in en stelen documenten en beeldmateriaal


26 december 2023
 
Bestorming van TVP.

PiS-terroristen bezetten het TVP-gebouw in het centrum van Warschau. Er worden documentaires van TVP gestolen, maar ook de digitale activa van het staatstelevisiestation worden leeggeroofd.

Criminelen stelen onder andere beelden die met belastinggeld zijn gemaakt. Waaronder de propagandaserie 'Reset'.

De criminelen zetten het gestolen materiaal op virtuele privéschijven.

Bron: wiesci24.pl      jezyk po Polsku