Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

De clowns van PiS

Gestart door Pieszyce, 27 december 2023, 00:58

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


De clowns van PiS
Hoe Kaczynski de dromen van zijn partij over macht vernietigde


26 december 2023
 
Jaroslaw Kaczyński is een levenslange verliezer. Een man die gebruik maakt van manipulatie, leugens en intriges, verloor de verkiezingen door zijn eigen beslissingen. Hij was het die rommelde met de kieswet, hij was het die kiesdistricten veranderde en hij was het die van Warschau naar Kielce vluchtte om niet van Tusk te verliezen. Door zijn fobieën, haat en domheid verloor hij alles.

Nu heeft Kaczyński een protocol van 5% afgevuurd. Dit betekent dat PiS daalt in de peilingen en zal blijven dalen. De kiezers zijn effectief afgesneden van de partijuitzendingen en kijken naar de waarheid in plaats van naar de Russische propaganda van de PiS. De objectieve verslaggeving van het 19:30 programma schokt alleen leden van Kaczyński's partij.

Jaroslaw Kaczynski is een krankzinnige. Hij had alle legale middelen tot zijn beschikking om de autoriteiten en de tv-zender te houden, maar hij heeft alles verpest. Omdat hij niet echt iets kan doen behalve vernietigen. Zijn intriges naar Russisch model bestonden uit het omkopen van journalisten en het afluisteren van politici van de oppositie. Hij was niet effectief, hij loog alleen dat hij effectief was. Hij had geen briljante visie en luisterde alleen de plannen van de oppositie af.

Een clown blijft een clown. Altijd. Hij heeft Polen verwoest en wil nu het hele land in brand steken, maar ... hij is er ook niet klaar voor. Een handjevol mensen komt naar de bijeenkomsten ter ondersteuning van Kaczyński's putsch.

Hij is er niet meer.

Bron: wiesci24.pl     język po Polsku

Pieszyce


Kaczynski sliep uit en ging TVP Info lastig vallen

26 december 2023
 
Moe, berustend en met zware nachten wil Kaczyński niet alleen thuis zitten. Hij is doodsbang voor het visioen van protesten buiten zijn huis dat een langdurige putsch die hij probeert uit te lokken zou kunnen uitlokken. Daarom kwam hij, nadat hij geslapen en gegeten had, naar het hoofdkwartier van TVP Info.

Hater Pereira, die het gebouw illegaal bezet houdt, noemde het steun. In werkelijkheid is het eerder een bewijs van de misdaden van een verliezende dictator en zijn volk. Zielige pogingen om de uitzending van nieuwsprogramma's te blokkeren zijn mislukt - Telewizja Polska zendt democratische programma's uit.

PiS is een partij die verloren heeft, maar zich vastklampt aan de laatste restjes macht. Propaganda was belangrijk voor hen, omdat ze de hele tijd logen en daardoor hun steun hoog hielden. Nu is dat voorbij en vallen de balken.

Kaczyński staat onderaan. Hij wilde eindigen als een gepensioneerde redder van de natie en hij zal samen met zijn maatjes in de gevangenis belanden.

Bron: wiesci24.pl     język po Polsku