Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Morawiecki's bezittingen op Cyprus?

Gestart door Pieszyce, 31 december 2023, 20:20

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Morawiecki's bezittingen op Cyprus?

30 december 2023 
 
Cyprus is een van de favoriete eilanden van de Russen. Ze investeren er zeer grote bedragen. Ondertussen wordt er in de publieke ruimte gesuggereerd dat Mateusz Morawiecki er ook tegoeden heeft.

Mateusz Morawiecki, een leugenaar en cynicus, ging aan de macht voor geld. Hij was er waarschijnlijk meer in geïnteresseerd dan in de macht zelf. Tijdens zijn vreemde voorzitterschappen bij banken zou hij leningen op een houtje bijten en op die manier onder andere een groot fortuin verdienen. Deze zaak moet natuurlijk worden opgehelderd, maar er is ook een andere interessante rode draad: zijn betrokkenheid bij transacties met het Kerkfonds en de overdracht van rijkdom naar het buitenland.

Tot nu toe was bekend dat hij interesse had in Spanje, maar onlangs onthulde een parlementslid dat hij zijn rijkdom mogelijk ook naar een bepaald eiland heeft overgebracht. Het gaat waarschijnlijk om Cyprus en zeer grote sommen geld.

Langzaam valt het masker van de pissige regering af. Miljoenenverdiensten bij TVP, miljardendiefstal door de regering. Steekpenningen, corruptie, afpersing, fraude - wie weet wat ons nog meer te wachten staat als de volgende mechanismen van de PiS regering worden getoond.

Bron:    wiesci24.pl      język po Polsku