Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Openbaar ministerie in Szczecin valt democratische coalitieregering aan

Gestart door Pieszyce, 5 januari 2024, 01:18

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Openbaar ministerie in Szczecin valt democratische coalitieregering aan
Opzettelijke actie van Ziobra's mannen


4 januari 2024 
 
Aan de vooravond van veranderingen bij het openbaar ministerie in Szczecin, heeft deze besloten om de democratische coalitie aan te vallen. Onder andere Tomasz Grodzki werd aangevallen in een absurd onderzoek. Het Ziobra-systeem verdedigt zichzelf en probeert te bijten, maar dit tandeloze schepsel zal niemand meer aanvallen, reageerden internetgebruikers.

Tomasz Grodzki is al lange tijd het doelwit van PiS en Soeverein Polen. Als voorzitter van de Senaat kon hij de publieke opinie beïnvloeden en dat deed hij ook. Ze probeerden hem te vernietigen met absurde en waarschijnlijk vervalste bewijzen en laster. Het systeem van Pisa kende hier geen gematigdheid.

De Szczecin-opstelling in het openbaar ministerie handelde niet alleen. Dariusz Matecki en Tomasz Duklanowski werkten waarschijnlijk samen met de mensen van Ziobra - van hieruit lekte informatie naar hen.

Er moet dringend een onderzoek komen en deze mensen moeten de gevangenis in. We moeten ook de namen weten van de mensen die verantwoordelijk zijn voor de aanvallen op mevrouw Filiks, die zich op het kantoor van de openbare aanklager bevinden. Als gevolg van de acties van deze persoon/personen is een kleine jongen, de zoon van het parlementslid, overleden.

Bron:  wiesci24.pl     język po Polsku