Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Dit zijn de vrouwen van PiS-criminelen. Dure cosmetica, merkkleding, rijkdom

Gestart door Pieszyce, 14 januari 2024, 00:55

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Dit zijn de vrouwen van PiS-criminelen. Dure cosmetica, merkkleding, rijkdom

12 januari 2024 


citaat foto twitter.com

De afgelopen acht jaar hebben ze alles gehad. Enorm geld, macht, eindeloze mogelijkheden. Nu hun criminele echtgenoten zijn opgesloten, worden de vrouwen cynisch uitgebuit door Kaczyński. Dit theater wordt echter zo onbeholpen gebracht dat ze niemand overtuigen.

De vrouwen van Wąsika en Kamiński zagen er niet bepaald ontroerd uit door het opsluiten van de criminelen in de gevangenis. Ze kunnen niet acteren. Goed gekleed, met dure cosmetica, goed verzorgd - jarenlang genoten ze van alle privileges die de PiSowski maffia hen gaf. Proberen zich anders voor te doen is gênant voor ze.

Het is de moeite waard om toe te voegen dat zowel Wąsik als Kamiński zijn veroordeeld voor acties die gericht waren op het vernietigen van menselijk leven. In deze context zouden beide vrouwen zich moeten schamen dat ze zulke echtgenoten hebben en ze gewoon in de steek moeten laten. Het steunen van dergelijke acties op televisie laat een zeer slecht beeld zien van hun moraal.

Er is en zal geen clementie zijn voor criminelen van Law and Justice. En het middelmatige acteerwerk van de twee dames zal de criminele aard van de daden van Wąsik en Kamiński niet bedekken.

Bron:    wiesci24.pl        język po Polsku

Pieszyce


Duda leest News24.nl? Mevr. Wąsik na ons artikel zonder cosmetica en in oude kleren

13 januari 2024 


citaatfoto:  Twitter.com

Na de verschijningen van de vrouwen van criminelen op TV Republika, waar ze een slonzig showtje speelden over hoe ongelukkig ze waren dat de rechtbank en de politie de wet hadden gehandhaafd die hun mannen hadden overtreden, hadden we kritiek op hun uiterlijk en glimlach. Ze waren allebei prachtig gekleed, dure hushpuppies en dure cosmetica en de glimlach op hun gezicht verpestte de boodschap van familietragedie.

Deze vrouwen van de PiSmaffia hadden echter een tweede optreden, dit keer bij het presidentieel paleis. Daar las duidelijk iemand, misschien president Andrzej Duda, News24.nl, want de make-up was veel discreter, de glimlachen van hun gezichten geveegd en de kleding veel bescheidener.

We zijn blij dat Duda en Mastalerek ons portaal volgen, dat dagelijks Pisoviaanse zwendel en misdaden onthult. We moedigen u niet alleen aan om te lezen, maar ook om van hen te leren en uw functie neer te leggen voordat de politie u komt halen. Het overtreden van de wet en spelletjes die bedoeld zijn om de regering van Donald Tusk te dwarsbomen, kunnen worden beschouwd als misdaden en Duda zal worden beschuldigd van het herbergen van criminelen in het paleis en dat alleen is al genoeg om hem te veroordelen tot meerdere jaren eenzame opsluiting als het parlement het daarmee eens is.

Ondertussen moeten de vrouwen van de maffia nog veel leren. Lachen en pronken met hun geld helpt niet om de steun van het publiek te winnen. Precies het tegenovergestelde is waar, na hun optredens heeft het Poolse volk gezien dat ze na acht jaar aan de macht te zijn geweest zichzelf als een donut in de boter hebben laten vallen.

Bron:  wiesci24.pl        język po Polsku