Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Het einde van portalen gefinancierd door het Justitiefonds

Gestart door Pieszyce, 16 januari 2024, 23:04

Vorige topic - Volgende topic
Topic zoektermen [SEO] JustitiefondsPiS-ruif

Pieszyce


Het einde van portalen gefinancierd door het Justitiefonds
Dit is hoe PiS het geld van Polen verbrandde


15 januari 2024

Ziobro's gieren.

Zoals gerapporteerd door het tijdschrift "Press", hebben drie portalen die voorheen dankzij geld uit het Justitie Fonds actief waren, hun activiteiten opgeschort nadat ze financiering verloren hadden.
Zoals Ryszard Parka uitlegt, publiceerden Radomskie.info en Szczecińskie24.pl eind december de laatste informatie.

In de eerste dagen van januari was echter alleen het Lubelskie.info portaal actief. Hij publiceerde echter alleen individuele stukjes informatie.

De telefoon van de hoofdredacteur in Szczecin neemt niet op. Maciej Daraszkiewicz is naast het beheer van de website ook medewerker van het Instituut voor Politieke en Veiligheidswetenschappen van de Universiteit van Szczecin - hij is gespecialiseerd in fankringen.

– Het redactienummer is hiervoor verantwoordelijk. Een vrouwenstem in het Oekraïens kondigt aan dat dit een privéappartement is - meldt een verslaggever van het tijdschrift "Press".

Alle drie de portalen zijn gemaakt als onderdeel van het project gefinancierd door het Justitiefonds van minister Zbigniew Ziobro: "Bouw en ontwikkeling van lokale online-informatiediensten om campagnes en informatieactiviteiten uit te voeren ter ondersteuning van het netwerk voor het tegengaan van de oorzaken van criminaliteit en het helpen van slachtoffers van misdrijven ."

Het portaalproject is ontwikkeld door de Szczecin Friends of Health Association. De portalen richten zich op eenvoudige informatie uit politiekronieken en geven informatie uit gemeentehuizen.

De portalen hadden een zeer klein aantal lezers.

Bron:    wiesci24.pl     język po Polsku