Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Beëindigt het Keukentribunaal van Julia Przyłębska haar activiteiten?

Gestart door Pieszyce, 17 januari 2024, 00:29

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Beëindigt het Keukentribunaal van Julia Przyłębska haar activiteiten?

16 januari 2024

Het bedrijf genaamd Home Dinners and Determining Sentences van Julia P. zal waarschijnlijk binnenkort stoppen met opereren. Het overtreden van de wet kan in een rechtsstaat niet worden getolereerd. Het slechte nieuws voor Julia P. is dat er mogelijk kosten in rekening worden gebracht en dat haar salaris moet worden terugbetaald.

Het Keukentribunaal van Julia Przyłębska beëindigt haar leven. Absurde beslissingen, het belachelijk maken van het ambt, het overtreden van de wet, het overschrijden van bevoegdheden - er zullen veel beschuldigingen zijn. De belangrijkste beschuldiging tegen het Constitutioneel Tribunaal is echter van zeer ernstige aard: Przyłębska was het met Kaczyński eens over de strategie van het Constitutioneel Tribunaal en het maakt niet uit of zij voor hem kookte of niet. Op deze manier overtrad ze niet alleen de wet, maar vernietigde ze vooral het tribunaal.

Daarom zal Przyłębska binnenkort de mogelijkheid worden ontnomen om gebruik te maken van de gebouwen van het Constitutioneel Hof, en tegelijkertijd is het niet onmogelijk dat de autoriteiten haar zullen vragen om de ten onrechte geïnde vergoeding terug te betalen.

Genoeg over het tolereren van anti-Pools gedrag dat ons land vernietigt.

Bron:    wiesci24.pl     język po Polsku