Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Wirtualna Polska niert langer te vertrouwen

Gestart door Pieszyce, 24 januari 2024, 00:22

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Virtuele Pis zendt nog steeds uit. Dit wordt gênant

23 januari 2024

Krzysztof Suwart moet veel geld hebben verdiend aan de samenwerking met PiS en Soeverein Polen, want als je op zoek bent naar een website die de overheid fel aanvalt, ga dan naar WP.pl. Noch Sakiewicz, noch Karnowski zouden zich schamen voor zo'n aantal kritische, vaak volkomen absurde teksten.

Krzysztof Suwart en zijn uitgevers zijn actief. Wat een persoon niet kan leren van dit WP, wat van Duda, wat tegen Sienkiewicz, en wat nog meer. De creativiteit van uitgevers kent geen grenzen. Het ooit onafhankelijke portaal lijkt nu soms op een PiS-bedrijfskrant. Dit gebeurt in een tijd waarin Kaczyński op sterven ligt en zijn partij uiteenvalt. In het verleden publiceerde Wirtualna Polska ook verschillende soorten opiniepeilingen van United Surveys, een vreemde micro-enquête uit... Estland, geleid door Marcin Duma.

Als je niet weet waar het over gaat, kan het over geld gaan. Het is de moeite waard voorzichtig te zijn met dergelijke onafhankelijkheid en kritisch te beoordelen wat er in WPiS verschijnt...

Bron:    wiesci24.pl     język po Polsku