Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Sienkiewicz gaat achter PiS-miljonairs aan

Gestart door Pieszyce, 24 januari 2024, 23:15

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Sienkiewicz gaat achter PiS-miljonairs aan
TVP eist 1,35 miljoen PLN schadevergoeding


23 januari 2024

Geen terreur meer.

Minister Bartłomiej Sienkiewicz vergeeft PiS-propagandisten niet. Zoals gerapporteerd door het tijdschrift "Press", heeft de curator van TVP, Daniel Gorgosz, een pre-gerechtelijke eis gestuurd naar het voormalige management van het Television Information Agency om 1,35 miljoen PLN aan schadevergoeding te betalen.
Advertenties

Dit is hoe de door TVP geleden schade werd berekend "als gevolg van het onvermogen om advertentie- en sponsordiensten aan te bieden op 20-29 december 2023 op TVP Info en TVP3, als gevolg van illegale acties gezamenlijk ondernomen door Michał Adamczyk, Samuel Pereira en Marcin Tulicki".

Laten we niet vergeten dat PiS-miljonairs het TVP-hoofdkwartier bezetten en het gebruik van de infrastructuur van het TAI-gebouw op pl. Opstandelingen uit Warschau.

Maar dat is niet het einde. TVP liet weten dat de eis tot compensatie de vorderingen van het bedrijf tegen Michał Adamczyk, Samuel Pereira en Marcin Tulicki "voor andere schade in verband met hun acties, waarvan het bedrag momenteel wordt bepaald", niet uitput.

– Zij zullen het onderwerp zijn van afzonderlijke oproepen via de televisie – legt het tijdschrift "Press" uit.

Bron:    wiesci24.pl     język po Polsku