Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Andrzej Duda is PiS – de verwoester van Polen

Gestart door Pieszyce, 25 januari 2024, 20:25

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Andrzej Duda is PiS – de verwoester van Polen

24 januari 2024

Hij veranderde het kantoor van de president in een rezydent en veranderde het paleis in een hol. Hij veranderde Polen in dwazen, de wet in wetteloosheid en de grondwet in... toiletpapier.

Andrzej Duda zou de hoogste vertegenwoordiger van de Republiek Polen zijn, maar hij is PiS. Hij zou constitutioneel garant moeten staan, waken en bewaken, maar hij is de grootste verwoester van het rechtssysteem in Polen.
 
Hij is geen president omdat hij geen enkel ambt kan bekleden of tot een organisatie kan behoren. Hij wordt geacht onpartijdig te zijn en handelt uitsluitend in het belang van één PiS-partij. Hij schuwt geen enkele gemeenheid, geen enkele gemeenheid, zodat zijn partijbelangen voorrang krijgen op de Poolse bestaansreden.

Alleen een verrader of een onverantwoordelijke intellectueel die Polen in diskrediet brengt, een intellectueel tekort dat is aangetast door de legalisering van wetteloosheid, handelt op deze manier.

Andrzej Duda is een politieke schurk, een notaris van ongrondwettelijke wetten en benoemde middelmatigheden die loyaal zijn aan zichzelf tot ambten.

Hij is een onverantwoordelijke verwoester van alles wat Pools is. Echter, met uitzondering van Poolse schurken, schurkerij, leugens en burenjaloezie, en hij promoot ze vooral.

De schande van Polen Andrzej Duda heeft Polen nu al acht jaar verwoest door ongrondwettelijke wetten te ondertekenen en politieke gepensioneerden en mensen met een morele inferioriteit als rechters te benoemen. Het creëren van de superioriteit van het PiS-beleid boven het constitutioneel recht.

De bewoner van het hol verleende, ondanks het negatieve advies van de procureur-generaal, gratie aan zijn criminele vrienden.

Een alcoholist en een rubberen oor, die hij 8 jaar lang op staatsgevoelige ministersposities hield, zodat ze PiS-leden straffeloosheid en voorwaarden konden bieden om miljoenen te plegen.

Door specifieke criminelen die macht misbruiken in het belang van PiS te promoten en gratie te verlenen, wordt in de ogen van alle fatsoenlijke en eerlijke mensen gespuugd. Maar bovenal bedierf hij de nagedachtenis van de slachtoffers die ter dood werden gedreven, geslagen, opgejaagd en geschaad door Kamiński en Wąsik en hun collaborateurs-folteraars van de CBA en PiS.

Bovendien heb ik nog nooit zoveel leugens, onwaarheden en gemeenheid gehoord op zo'n hoog machtsniveau dat Andrzej Duda zichzelf toestaat.

Niemand in de geschiedenis van Polen heeft zo'n juridische verwoesting en verwoesting van de menselijke geest veroorzaakt als deze uitzonderlijke schurk.

Voor mij is deze zielige cynicus een anti-Poolse verrader die aan de macht is gekomen via PiS-agentverbindingen. Vervolgens ontwapende en verwoestte hij, samen met het PiS-"meesterras", ons thuisland.

Hoe langer hij aan de macht blijft, hoe groter de juridische verwoesting in Polen zal zijn. De sociale verdeeldheid is permanenter en de juridische cultuur is in verval.

Ik doe een beroep op elke fatsoenlijke Pool: het bestrijden van dit kwaad is onze burgerplicht.

Adam Mazguła

Bron:    mazgula.pl przez Adam Mazguła[url]    język po Polsku