Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Waarom zou PiS verboden moeten worden en hun politici opgesloten?

Gestart door Pieszyce, 29 januari 2024, 00:50

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Waarom zou PiS verboden moeten worden en hun politici opgesloten?
Drie belangrijke kwesties


28 januari 2034

Polen moeten ervoor zorgen dat er geen toestemming is voor diefstal, schandalen en haat. Daarom zou een van de belangrijkste taken van de nieuwe regering het verbieden van PiS moeten zijn en het in de gevangenis zetten van politici die betrokken zijn bij schandalen. Wat er vandaag de dag naar voren komt, dit beeld van de overname van de Poolse staat door de PiS-maffia, is ronduit angstaanjagend.

Allereerst: vandaag de dag, toen de democratie aan de macht kwam, zien we wat Kaczyński deed: Polen massaal beroven van hun zuurverdiende geld, politici, journalisten en advocaten omkopen, mensen die tegen PiS waren, vernietigen met behulp van militaire software en, bovenal, criminelen beschermen. van zijn partij - zoals blijkt uit De kroonprins is het parket van Ziarkiewicz uit Lublin, die, zo bleek, dossiers van PiS-criminelen verborg in de garage van het parket.

Ten tweede: Kaczyński was het bij haar thuis met Przyłębska eens over de uitspraken van het Constitutionele Tribunaal, Duda raadpleegde rechterlijke nominaties voor mannen tijdens theekransjes met Manowska. Matecki werkte samen met Ziobro en haatte het, Kurski werd lastiggevallen door TVP.

Ten derde: PiS heeft bloed aan zijn handen. President Paweł Adamowicz is dood, vermoord door een PiS-fanaat, en het kind van parlementslid Magdalena Filiks is dood.

Het is tijd om deze partij te verbieden.

Bron:    wiesci24.pl[/ur]       język po Polsku