Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Duda verleent PiS-leden automatisch gratie

Gestart door Pieszyce, 1 februari 2024, 00:35

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Duda verleent PiS-leden automatisch gratie

31 januari 2024

Andrzej Duda verleent PiS-aanhangers gratie op grote schaal en dat is de reden waarom het rechtssysteem niet effectief kan functioneren. Hier zijn de conclusies uit de acties van de president.

Nadat bleek dat de president speelde om Bąkiewicz gratie te verlenen, verscheen er automatisch een uitstekende meme met een grote inscriptie Duda Pardons Pisowcy op internet. Dit is echter geen lachertje. Het land vernietigen en vervolgens gratie verlenen aan degenen die het vernietigen is een daad ten nadele van de natie en Polen. Daarom moet Andrzej Duda verantwoording afleggen voor alles wat hij doet - en vooral voor zijn deelname aan verschillende PiS-schandalen.

Volgens goed geïnformeerde mensen staan er op zijn minst een paar vreemde zaken in het verhaal van Duda of zijn entourage – bijvoorbeeld zaken die verband houden met EU-fondsen die naar een persoon zouden gaan die familiebanden heeft met de president. Dit alles vergt zeer grondige controles en audits.

Andrzej Duda zou van zijn positie beroofd moeten worden omdat hij ons als natie in de wereld eenvoudigweg schaadt. En zo snel mogelijk!

Bron:   wiesci24.pl     język po Polsku