Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

PiS-politici stalen eigendommen van mensen uit sociale voorzieningen

Gestart door Pieszyce, 10 februari 2024, 00:46

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


PiS-politici stalen eigendommen van mensen uit sociale voorzieningen

9 februari 2024

PiS is een partij van criminelen. Kaczyński's politici van het lokale niveau namen, persoonlijk of voor de gemeente Szerzyny, onroerend goed over van senioren die bewoners waren van het sociale welzijnshuis in Nowodworz.

Dit centrum wordt beheerd door het district Tarnów en is bedoeld voor chronisch geesteszieke mensen. Verschillende mensen van PiS kregen veel te horen: met de hulp van een omgekochte notaris lieten zij bezittingen na aan zichzelf of aan de gemeente. Dit gênante proces zou lang hebben geduurd als de familieleden van de slachtoffers van het misdrijf er niet waren geweest.

De diefstal van PiS-mensen is angstaanjagend. De steroste van Tarnów, Roman Ł, is al gearresteerd. Ook de burgemeester van de gemeente Szerzyny, Grzegorz G., en de notaris die de schenkingsakten moest voorbereiden, werden aangeklaagd. Ook moet worden gecontroleerd of geld uit criminaliteit niet naar PiS-rekeningen is overgemaakt.

PiS is een partij van criminelen. Een van de bekendste schandalen was de overval op PCK-containers door het volk van Anna Zalewska, die na de onthulling van het schandaal naar Brussel vluchtten.

bron: Onet

Bron:    wiesci24.pl     język po Polsku