Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Hersenspoeling kan worden teruggedraaid

Gestart door Pieszyce, 12 februari 2024, 00:52

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Hersenspoeling kan worden teruggedraaid
Het is tijd om PiS-kiezers voor te lichten


11 februari 2024

– Aanhangers van de PiS, die krachtig het recht van het Przyłębska-tribunaal verdedigen om de wetteloosheid voort te zetten en het rechtssysteem in Szucha te vernietigen, zijn een treurig voorbeeld van de effectiviteit van hersenspoeling – schreef Tomasz Lis, die terecht opmerkte dat de aanhangers van Kaczyński mensen zijn die moeite hebben de werkelijkheid waar te nemen.

Gelukkig zijn de effecten van dergelijke hersenspoeling omkeerbaar, hoewel – zoals bij elke ziekte – de juiste methodologie en tijd nodig zijn. In dit geval zal het beste medicijn regelmatig de waarheid vertellen over hoe de PiS-regering eruit zag en wat de effecten ervan zijn.

Dit is een zeer belangrijke taak waarvoor de staatsmedia zich gesteld zien. Een simpele boodschap is niet genoeg. Aan PiS moet een passende hoeveelheid tijd worden besteed, waarbij elk aspect van hun regel wordt getoond. Alleen dan, na enige tijd, zal het mogelijk zijn de door propaganda veranderde hersenen te bereiken.

De media moeten worden beheerd door ervaren en toegewijde mensen, zodat ze Polen daadwerkelijk ten goede kunnen veranderen.

Bron:    wiesci24.pl     język po Polsku