Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Het is tijd om de salarissen van PiS-mensen af te schaffen

Gestart door Pieszyce, 12 februari 2024, 23:44

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Het is tijd om de salarissen van PiS-mensen af te schaffen
Ze kregen geld voor niets


12 februari  2024

Alle contracten in staatsbedrijven, kantoren, agentschappen en ministeries waarvan de beloning het marktgemiddelde overschrijdt, moeten in twijfel worden getrokken en de zaken van de mensen die ze hebben ondertekend moeten voor de rechter worden gebracht. Personen die dergelijke contracten hadden, moeten worden vergoed voor ten onrechte ontvangen beloningen. Hetzelfde geldt voor mensen in het Constitutioneel Hof en het Hooggerechtshof – voor liegende rechters. Genoeg van dit toegeven aan diefstal.

Omdat Kaczyński een stelend en walgelijk systeem creëerde. Hij creëerde wat in feite een systeem van corruptie was, hij vulde zijn geweten met geld, sloot zijn ogen en plakte zijn mond dicht. Walgelijke corrupte praktijken werden massaal toegepast.

Daarom moeten we dat geld vandaag terugkrijgen. Het is niet zo dat als het eenmaal is betaald, dit niet meer kan worden gedaan. Integendeel, er zijn regels die dergelijke actie mogelijk maken: een verzoek om terugbetaling en zo niet, een zaak voor de rechter.

PiS heeft mensen vernietigd en degenen beloond die deze vernietiging hebben gediend. Er kan nu een eerlijke regeling worden bereikt.

Bron:    wiesci24.pl     język po Polsku