Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

PiS-trollen zijn minder actief, maar er wordt nog steeds geschreven

Gestart door Pieszyce, 12 februari 2024, 23:47

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


PiS-trollen zijn minder actief, maar er wordt nog steeds geschreven
De online campagne tegen de nieuwe regering gaat door


12 februari  2024

Ze stopten niet. Je hebt geld, ze bijten nog steeds. Als de regering van Donald Tusk de aanval van PiS-leugenaars en trollen op internet niet het hoofd kan bieden, kan ze verliezen, net zoals in 2015. Vandaag, toen PO, PSL, Links en Polen 2050 actief waren, werd besloten om te voldoen aan de regering met ziemia, er zijn bijna geen mensen meer die aan de kiezers zijn overgedragen. Bladeren te groot.

PiS-trollen zijn minder actief dan voorheen, maar nog steeds relevant. Bovendien doen we het samen met de oprichters van de Confederatie, omdat hun doelstellingen volledig consistent zijn. Het netwerk is op een nieuw niveau beschikbaar en elke fout wordt tot monsterlijke proporties bekendgemaakt.

De democratische coalitie moet begrijpen dat zij zonder een gecoördineerd informatiebeleid en zonder reactie na deze actie steeds meer problemen zal krijgen. Bij systeemtrollen zijn ook omgekochte journalisten betrokken, wier oorzaak nog steeds schade is. Het kabinet van de premier heeft bijvoorbeeld niet bekendgemaakt wie een dergelijke Kolanko heeft ontvangen, de ontmoeting tussen Orlen en RMF is nog niet bekendgemaakt en overdrachten aan Stanowski zijn niet bekendgemaakt. Het verantwoorden van dit geld moet een prioriteit zijn!

De media zijn zeer gevoelig en kunnen niet zomaar worden achtergelaten – want aan de andere kant is er een goede gezondheidszorg en een nog steeds gevaarlijke vijand. De troepen zijn gebroken en in chaos, maar sommige cellen diep verborgen achter de frontlinie voeren nog steeds subversieve activiteiten uit en er zijn spionnen aanwezig in het zegevierende leger.

Hier moet een einde aan gemaakt worden!

Bron:    wiesci24.pl     język po Polsku