Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Adam Mazguła: Pathologie en Simulatie

Gestart door Pieszyce, 2 januari 2023, 01:46

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce

Adam Mazguła: Pathologie en Simulatie
09. Jan 2019 at 00:38Adam Mazguła: Pathologie en Simulatie

7 januari 2019

Mijnheer Jarosław Kaczyński,

Bent u in staat om te bepalen wat het doel van deze overheid is? Dat, deze voldoet aan je ijdelheid is "duidelijk bewijs", maar ik ben geïnteresseerd in waar mijn land op afstevent onder jouw politieke leiderschap?

Volgens het propaganda offensief van de "publieke media", die alleen handelen over de promotie van uw partij, PiS, als de enige partij in ons land, heeft het een duidelijk doel, een samenhangend programma en "spectaculaire successen". Als enige partij in onze 100 jaar onafhankelijkheid buiten het bankwezen, zit het vol Poolsheid en patriottisme, en zijn leden - de adeldom en heldhaftig pathos van het heldhaftige gevecht voor het Polen van
onze dromen.

Als het is, is het goed om de namen van straten in het land te veranderen, monumenten te bouwen en nieuwe geschiedenisboeken te schrijven, om de verdiensten van de uiteindelijk gevonden helden te herinneren.

Mijnheer Jarosław Kaczyński,

Maar laten we terugkeren naar de WAARHEID, de doelen van mijnheer''s partij en haar programma.

U hebt nooit een duidelijk doel voor uw autoriteit aangegeven, tenzij ik iets heb gemist. Het enige dat ik in uw verklaringen hoorde, is de belofte dat u tot de waarheid zult komen. In de tussentijd, weet ik dat mijnheer deze waarheid nooit zal vinden, omdat u er al lang geleden mee bent geslaagd. Dus waar is het heldere doel van deze Mijnheer?

Kijkend naar uw acties, gok ik dat uw doel - de droom Groot Katholiek Polen is als een tegengewicht voor de Europese Unie. Een denominationele staat waarvan de elite, net als mijnheer, rechtstreeks afkomstig is van Bolesław the Brave; elites bouwden voort op de speciale regels van het kanaal + Lord's master rassen programma. Ze zullen zeker eeuwig geluk garanderen, niet alleen voor uw families, maar ook voor andere burgers, ook bekend onder de termen: kanalie, inferieure soorten, communisten, dieven ...

Mijnheer Jarosław Kaczyński,

Ik gok dat als mijnheer eerlijk was en zei over wat hij bedoelde, niemand verstandig of zelfs minder denkend dit doel zou ondersteunen. Is dat de reden waarom uw toegewijden om je heen groepeert die niets vragen? Is dat de reden waarom uw partijcollega's, zoals zij officieel hebben toegegeven, de propaganda boodschap moeten afstemmen op het niveau van uw publiek, zodat zij iets kunnen begrijpen?

Mijnheer Jarosław Kaczyński,

In principe hoor ik van jullie slechts over één vlaggenschip een sociaal programma 500+, van waaruit u de meest behoeftige hebt uitgesloten, inclusief alleenstaande moeders. Het verbaast me niet, omdat u een hekel hebt aan vrouwen, wat zich niet alleen manifesteert door uw burgerlijke staat, maar ook door PiS programma's zoals wpier.ol + of door + verdediging, met speciale behandeling van mensen met een handicap.

Uw vervormingsprogramma's in het onderwijs zijn interessant. Voor de gek houden met een +  zorgt voor de instroom van voorbereide jongeren naar een middelmatig maar trouw + programma. Als soldaat ben ik geïnteresseerd in uw programma's met de toevoeging plus: verraad +, vorken +, middelmatigheid + of in het einde limousines +, Vipbeveiliging +, ... In de meeste gevallen zijn er programma's zoals: helikopters, vliegtuigen, commando's, raketten . . .

Ik ben onder de indruk van de gezondheidsprogramma's van uw regering. Ze laten u bijvoorbeeld toe om duurdere "terugbetaalde geneesmiddelen" te kopen dan die zonder restitutie. Ik ben ook geïntrigeerd door het programma van snelle toegang van patiënten tot specialisten, wacht niet - dood +. Dankzij dit programma, die niet toestaat om op hulp te wachten, we hebben een excessieve mortaliteit van ouderen, zodat we kunnen besparen op gezondheidszorg, en trouwens, er is nog een ander succes, dat wil zeggen, we zijn een van de jongste Europese samenlevingen.

Mijnheer Kaczyński,

Het heeft geen zin om uw programma's verder te analyseren, omdat we op elk gebied soortgelijke programma's hebben als de programma's die al zijn genoemd. Ik besef dat niet alleen mijnheer achter hen staat. Het programma van M. Morawiecki wordt meer en meer zichtbaar: een leugen +, of een andere tovenaar, d.w.z. een met een pen +.

Mijnheer J. Kaczyński,

U heeft geen bekend doel van uw politieke activiteit, we weten het niet, op welk eiland en waar u de natie leidt. U hebt geen ontwikkelingsprogramma voor ons land; niet eens een positief departementsprogramma. Alles wat u doet is een aanval op de vrijheid van de Polen door een Katholiek PiSowski regime op te bouwen, dat je welvaart en macht voor vele jaren moet verzekeren.

Ik wil jullie onbeschaamdheid niet, die fascisten naar de regering brengen, ik ben het niet eens met je 'blondjes' voor honderden miljoenen zloty's van publiek geld. Niet langs de weg met jullie alomtegenwoordige corruptie, met valse patriottisme en agressieve liegende propaganda. Uw manipulaties van de publieke opinie zijn al ondraaglijk,

Laten we niet gecharmeerd zijn, en het bovenstaande in overweging nemen. Zonder een grotere fout kan men de echte PiS naam ontcijferen: uiterlijk en snobisme of, als prof.dr. R. J. Kuźniar, Pathologie en Simulatie, wat betekent kwaad doen en doen alsof (simuleren) dat het is.

Wees niet slecht, moedig uw landgenoten niet aan, vernietig onze internationale autoriteit niet, want vroeg of laat zullen mijnheer en zijn volgelingen voor de rechtbank staan voor het vernietigen van Polen.

Verblijvend met vriendelijk advies,

Adam Mazguła

Bron: thrfad.pl przez Adam Mazguła   język po Polsku

Pieszyce

Re: Adam Mazguła: Pathologie en Simulatie
09. Jan 2019 at 13:54

nemo.omen
Trouw Veteraan
 


En weer kan ik zoals bij zijn eerdere publicaties maar één ding opmerken...... geweldig.