Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Adam Mazguła: Ratten rennen als eerste weg

Gestart door Pieszyce, 2 januari 2023, 16:21

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce

Adam Mazguła: Ratten rennen als eerste weg
21. Feb 2019 at 19:45Adam Mazguła: Ratten rennen als eerste weg

20 lutego 2019

Het propagandaschip en leugens op grote schaal ligt op het water, het zal waarschijnlijk zinken. Echter, ratten krijgen een kans om te overleven. De verwoesters van Polen naar het Europees Parlement brengen geeft hen immuniteiten en laat hen in de praktijk niet beboeten, althans voorlopig, maar wat erger is, zij zullen nieuw speelgoed krijgen om onze Europese gemeenschap te vernietigen.

Als we criminelen zoals Beata Szydło toestaan, die de uitspraken van het Constitutionele Tribunaal na twee jaar niet hebben gepubliceerd en uiteindelijk haar onafhankelijkheid hebben vernietigd, en voor een jaar hoge lonen [beloningen] heeft verzameld voor nietsdoen, omdat alles aan haar te danken is, zullen we opnieuw straffeloosheid toestaan voor de vernietigers van ons land.

Naar het EP wil ontsnappen aan de verwoesting van nationaal onderwijs, de ongewoon brutale PiS-ówka Anna Zalewska, die betrokken is bij criminele aangelegenheden in Dolny Śląska.

Zij ontsnapte voor de verantwoordelijkheid van de Wazeliniara Tadeusz Rydzyka, een eminente "advocaat ",  die administrativist bleek te zijn, gemaakt door Beata Kemp en vele vele anderen.

  • Ze zinkt, dus #PiS begint # binnen een uur #akcjaEWAKUACJA De onbekwame overheidsministers van # Morawiecki zoeken
    hun toevlucht in Brussel ⁉ #AferaGoniAferę  http://pic.twitter.com/2KoFJ2DfD7

    — Platforma Obywatelska Region Śląski (@PO_SLASK) 20 februari 2019

De hypocrisie van deze hele "gemene verandering" is, dat ze gekozen willen worden om geen gemeenschap van naties te bouwen op basis van gemeenschappelijke waarden, maar om nieuwe, raciaal-katholieke waarden van een bevoorrechte positie op te leggen aan alle EU-landen, of om Polen uit deze structuur van de hoop van Polen voor de veiligheid van hun land te leiden.

Als we in mei toestaan dat ze in het Europees Parlement worden gekozen, zullen we de handlangers zijn van de nationale tragedie op een bredere Europese schaal dan daarvoor.

Adam Mazguła

Bron:  thefad.pl przez Adam Mazguła     język po Polsku