Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Kaczyński begon zijn voorlaatste verkiezingscampagne

Gestart door Pieszyce, 28 januari 2024, 00:37

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Kaczyński begon zijn voorlaatste verkiezingscampagne
Het is bijna het einde van PiS


27 januari 2024

– Kaczyński kondigt aan dat PiS-politici door het land zullen toeren, wat moet worden opgevat als PiS die de verkiezingscampagne voor de lokale overheid start. De democratische coalitie moet er alles aan doen om deze verkiezingen te winnen, omdat zij PiS uiteindelijk zal vernietigen – schreef een van de internetgebruikers.

Dat is waar. De rondleidingen van PiS-politici door het land worden voornamelijk gebruikt voor de verkiezingscampagne en om de steun voor de partij te verifiëren, en dit neemt voortdurend af. Mensen zijn de oorlogen en oorlogen van Kaczyński beu, en omdat ze geen toegang hebben tot propaganda en leugens, zullen ze PiS in de steek laten ten gunste van Hołownia, Kosiniak-Kamysz of Czarzasty - weinig PiS-kiezers zullen de PO steunen.

Polen is aan het veranderen en vandaag zullen we de voorlaatste campagne van de lokale overheid observeren. Dan zal er een grote nederlaag volgen en zal Kaczyński's partij beroofd worden van alle lokale vergaderingen en de meeste lokale overheden.

Kaczyński's laatste verkiezingen zullen die voor het Europees Parlement zijn. Tot ziens, Jarek.

Bron:  wiesci24.pl    język po Polsku