Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Eliza Michalik onthult wie Krzysztof Suwart is!

Gestart door Pieszyce, 4 april 2024, 00:23

Vorige topic - Volgende topic
Tags Eliza

Pieszyce


Eliza Michalik onthult wie Krzysztof Suwart is!
"Hij zit nog steeds op Wirtualna Polska, Suwart is de achternaam van zijn vrouw"


2 april 2024

Mysterie opgelost!

Journaliste Eliza Michalik heeft onthuld wie de beroemde Krzysztof Suwart is. Het blijkt dat hij nog steeds bij Wirtualna Polska werkt en een sleutelpositie bekleedt. Hij is namelijk verantwoordelijk... voor het inzamelen van geld voor de salarissen van onder andere Szymon Jadczak en Patryk Slowik.

Suwart bestond uit drie mensen: van management, financiën en reclame. En waar komt de naam vandaan? Nou, dat is de naam van de vrouw van een van hen. Het blijkt dat Michalik gelijk had! Eén van deze mensen is volgens haar beschrijving het hoofd van de plaatselijke redactie, Krzysztof Olszewski... de echtgenoot van Joanna Suwart. De heer Krzysztof kwam in december 2016 naar Wirtualna Polska, direct na Tomasz Machała, de tweede vader van "Krzysztof Suwart". Voorheen werkte hij in de gratis tabloid Metro, eigendom van de uitgever van "Gazeta Wyborcza", en in "Gazeta Wyborcza". " zelf.

Bij dagblad Metro, dat in oktober 2016 werd gesloten, was hij adjunct-hoofdredacteur en zoals hij in zijn CV op LinkedIn uitlegt, was hij onder meer verantwoordelijk voor "het voorbereiden van aanbiedingen en verkoopcampagnes die door de redactie zijn uitgevoerd voor externe klanten" en "het samenwerken met de verkoop bij het te gelde maken van het aanbod" van dagportaal Metro.

Toen Machała Krzysztof naar Wirtualna Polska kwam, werd hij redacteur voor inheemse advertenties.

En wie was de derde vader van "Krzysztof Suwart"? Volgens de beschrijving moet Sebastian Ogórek, die toezicht houdt op het financiële portaal WP - Money.pl, dat zijn geweest. Hij moest de teksten en interviews van "Krzysztof Suwart" accepteren. Na het schandaal bleef hij in zijn functie, maar nu werkt hij op de zakelijke afdeling van "Gazeta Wyborcza" - hij is de ondergeschikte van Roman Imielski.

Krzysztof Suwart bestaat dus eigenlijk uit drie mensen:

     Krzysztof Olszewski,
     Sebastian Ogorek,
     Tomasz Machala

Krzysztof SuwarT. De inzet was inderdaad groter dan het leven.

Bron:  wiesci24.pl     język po Polsku