Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Het einde van de democratie. Terug naar het orthodoxe communisme

Gestart door Pieszyce, 2 juni 2023, 09:19

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Het einde van de democratie. Terug naar het orthodoxe communisme

27 mei 2023

De anti-Poolse Wet en Rechtvaardigheid coalitie heeft een volksrechtbank ingesteld. Het zal worden beoordeeld door Russische agenten die straffeloos de openbare ministeries, de politie en de rechtbanken zullen vervangen om de belofte van Kaczyński uit te voeren - "we zullen deze mensen vernietigen". Dit is het ultieme einde van de democratie en Polen in Polen!

Volksrechtbanken

is het beruchte systeem van beschuldigen en veroordelen van iedereen die het regime wil. Zonder bewijs of beroep, met straffeloosheid en rechteloosheid van de beoordelaars. Het heeft al gewerkt in PiS-Poland toen de in Rusland opgeleide Mariusz Blaszczak besliste of een schoonmaakster die vóór 1989 op het ministerie van Binnenlandse Zaken werkte van haar pensioen kon genieten. Ondertussen waren het de Russische ongecontroleerde Obekisten die de PiS partij vormden en agenten van de CC die de pensioenen van de geverifieerde afnamen. Nu betalen ze compensatie, maar velen van hen zijn dood na een ongelooflijke vernedering.

De kiezers van PiS waren blij dat PiS voor de vestiging van de gemeente was. Maar dit is gewoon weer een propaganda manipulatie door de Russische agenten in Polen. Ze halen de witte en rode vlaggen en witte adelaars tevoorschijn, zingen het volkslied en laten de Polen geloven dat zij de enigen zijn die hun belangen vertegenwoordigen.

Ondertussen is het tegendeel waar.

Polen zijn gewoon Polen en hebben geen reclame nodig.

Wat anders is, is wanneer iemand een vijand van Polen is en zich moet verbergen. Dan trekt hij een T-shirt aan met een adelaar en een kruis op zijn borst en gaat hij iedereen bestrijden die in de waarheid leeft en zijn Polen-zijn niet bevestigt. Hij zal alle macht die hij heeft gebruiken om de publieke aandacht van zichzelf af te leiden en zijn affiliatie te verdoezelen.

De Russische agenten hebben een eeuw ervaring en zijn gespecialiseerd in geheime aanvallen en over de hele wereld. Vandaag beïnvloeden ze zelfs verkiezingen in de VS. Ze maken hun agenten niet bekend. Zo'n Macierewicz zou, als hij in Rusland inlichtingen had onthuld, geen 24 uur hebben overleefd, in ons land is hij vice-voorzitter van de regeringspartij en ontving hij de Orde van de Witte Adelaar. Blaszczak, opgeleid in Rusland, heeft de catalogus van bezittingen van het Poolse leger onthuld. Alles van raketten en vliegtuigen tot schroeven voor een tank en hij is vice-premier van de PiS-regering en minister van ON. Kaczynski had een reeks ontmoetingen met het hoofd van de Russische inlichtingendienst voordat hij een invloedrijk politicus werd. Hij greep de macht met een massale aanval van afluisterapparatuur, propaganda en Poetins internet trollen. Nadat hij informatie had aanvaard over Poetins geplande en zekere aanval op Oekraïne, hield hij een congres van zijn aanhangers in Warschau.

Als iemand denkt dat hij degenen zal zijn die terechtstaan voor Russische invloed, vergist hij zich.

Zij zullen aanklagers en rechters zijn!

Dit is het definitieve einde van de democratie in Polen, maar ook van de Poolse identiteit in Polen.
Alles wat overblijft is propaganda van leugens, geldovervallen en vijandige belangen.

Het is een vijandige bezetting.

Als een agent officieel de Poolse grondwet schendt en alle organen van de staat heeft overgenomen. Dan hebben we te maken met een openlijk brutale bolsjewistische bezetting, met lofzangen van "echte Polen".

Alles wat we nog hebben is het gevecht! Niet langer voor glimlachen, internet memes en persconferenties. Niet voor de voldoening van gelijk hebben. Het is een gevecht tegen een vijand die ons bezet, van ons steelt en een gewenste manier van leven, denken en geloven oplegt.

Dit is duidelijk straattijd. Beleefd zijn we al geweest.

Laten we beginnen met 4 juni in Warschau.
 
 Adam Mazguła

Bron:  mazgula.pl przez Adam Mazguła]/url]      jezyk po Polsku