Polenforum.nl Polenforum.nl

Nieuws - links - informatie en forum over Polen

Sinds 7 januari 2004

 

Minister Adam Niedzielski werd uitgejouwd in Piła

Gestart door Pieszyce, 19 juli 2023, 00:06

Vorige topic - Volgende topic

Pieszyce


Minister Adam Niedzielski werd uitgejouwd in Piła
Hij wordt de "ene" van PiS voor de Sejm


wybory 2023
17 juli 2023
Tomasz Cylka

Het hoofd van het ministerie van Volksgezondheid overhandigde een beker aan Maciej Janowski, een speedway rijder uit Wrocław, die tweede werd in het individuele Poolse kampioenschapstoernooi. - Wyp.... - schreeuwden de fans.

Niedzielski's naam in de context van zijn verkiezingslancering uit Poznań kwam naar voren in de herfst van 2022, toen de minister van Volksgezondheid regelmatig opdook in de hoofdstad van Wielkopolska. - Het begon begin oktober, toen de minister arriveerde voor de opening van nieuwe afdelingen in het kinderziekenhuis, vertelde een PiS-activist uit Poznań.

Het ging over het Karol Jonscher Klinisch Ziekenhuis, waar de gemoderniseerde afdeling anesthesiologie en intensive care en de hypermoderne afdeling kinderoncologie, hematologie en transplantologie in gebruik werden genomen. Op die dag kreeg Niedzielski zelfs nog een boosterdosis van het coronavirusvaccin. Afgelopen herfst was hij ook een van de hoofdgasten op het economisch congres van Poznań in het Lech Stadion, dat werd georganiseerd door een aan PiS gelinkte denktank. Daarvoor bezocht hij het Wielkopolska Oncologisch Centrum.

Betaalmuur:

Bron:  poznan.wyborcza.pl przez Tomasz Cylka    język po Polsku